Global Woman Club Bucharest – September Breakfast

Global Woman Club Bucharest – September Breakfast - Palatul Noblesse

Astazi la Palatul Noblesse a avut loc inca o editie a evenimentului lunar Global Woman Club Bucharest – September Breakfast. Global Woman Club a fost fondatat pentru prima data in Londra de catre Maria Sula in 2016.

Clubul isi propune sa aduca impreuna femei de succes din intreaga lume. Aici se creeaza un mediu oportun in care fiecare isi poate dezvalui micile secrete. Fiecate contribuie cu idei si sfaturi din propria experienta profesionala, punandu-se altfel in aplicare motto-ul “a different kind of networking”.

Palatul Noblesse reprezeinta locatia ideala pentru organizarea de  evenimente de networking si evenimente corporate. Sala Baroque este prevazuta cu toate facilitatile necesare pentru o intalnire de succes.

De asemenea, Palatul Noblesse este monument istoric din 1881  complet restaurat si consolidat. Acesta este pozitionat in centrul Bucurestiului, la cateva minute de Universitate.

Invitatii nostri se pot bucura de o gradina exterioara amenajata in stil boem.Unde se pot organiza diferite petreceri in aer liber sau se poate servi masa de pranz.