Încarc Evenimente

« Toate Evenimente

  • Acest eveniment a trecut.

Expozitia Mastile Creatiei- lumea vazuta prin sticla, iunie 2016

5 noiembrie 2020

Expozitia Mastile Creatiei- lumea vazuta prin sticla

Credem in tinerii artisti si in puterea lor de a transmite mesaje interesante si pentru a-I spriji in parcursul lor artistic le gazduim vernisajele si expozitiile pline de culori si forme. Iulia Nastase a avut la Palatul Noblesse, pe 12 si 13 iulie, vernisajul expozitiei sale denumita „Mastile Creatiei”, iar Asociatia Culturala Noblesse s-a implicat activ in sustinerea acestui eveniment.

In deschididerea vernisajului, publicul s-a putut bucura de un recital unic de muzica sustinut de violonistul Sabin Penea acompaniat la pian de Eliza Gabriela Puchianu. Alegerea temei nu a fost una intamplatoare, artista constantand ca traim intr-o societate in care alegem sa purtam masti pentru a masca eul interior. Tocmai de aceea, artista allege sa creeze o serie de masti din sticla care nu denatureaza valorile artei fiindca acestea fac parte dintr-un proces purificator, de insufletire a unor idei creative. Vernisajul a atras numerosi vizitatori, fiind un real success.

Iulia Năstase este absolventa a Universităţii Naţionale de Arte secţia Sticla. A expus în 2013 în cadrul festivalului George Enescu instalaţia „Ritmuri de vioară”, iar in 2014 a realizat trofeele concursului Internaţional George Enescu. Printre alte expoziţii se număra participarea la Salonul sticlei din 2012 şi 2013 şi la expoziţia de arte plastice şi decorative „Viaţa la Curtea Regală” din 2014.

Detalii

Dată:
5 noiembrie 2020
Categorii Eveniment:
,

Loc de desfășurare

Palatul Noblesse
Str. Sfintilor, nr. 7, Sector 2
Bucuresti,021064Romania
+ Hartă Google
Telefon
+40749232311
Vezi site-ul web Loc de desfășurare

Organizator

Palatul Noblesse
Telefon
+40749232311
Email
event.manager@palatulnoblesse.ro
Vezi site-ul web Organizator