Locații evenimente corporate București, ianuarie 2023

Organizezi evenimente corporate și cauți o locație specială? Căutarea ta a luat sfârșit. Te așteptăm la Palatul Noblesse, palatul din inima orașului, locul unde evenimentele corporate, și nu numai, își găsesc locul potrivit.

evenimente corporate la palatul noblesse
Palatul Noblesse situat în centrul Bucurestiului, zona Universitate, la doar 5 minute de stația de metrou Universitate, este unul dintre cele mai importante centre de cultură, artă și design, cu un concept unic in Europa, o oază de stil într-o locație exclusivistă. Aici poți organiza  cu succes evenimente corporate. Acest reper uimitor, care datează din secolul al XIX-lea, este o fostă reședință boierească readusă la viață și dedicată celor mai elegante și unice evenimente corporate.

Locații evenimente corporate București

Te invităm cu drag să faci o vizită în lumea de poveste a Palatului Noblesse, situat pe strada Sfinților 7, în inima Bucureștiului, unde ne dorim să creăm împreună cu tine, cele mai reușite evenimente corporate.
Stilul arhitectural, decorurile și designul transpun toți invitații într-un cadru feeric, indiferent de tipul evenimentului găzduit. Menționăm câteva tipuri de evenimente ce au scris o pagină în povestea palatului: gale, petreceri de companie, lansare de produse, conferințe, team buliding-uri, conferințe de presă, business meeting-uri, prânzuri sau cine de afaceri, workshopuri, ședințe foto profesionale și multe altele.

Parterul Palatului Noblesse vă pune la dispoziție șase saloane amenajate în stiluri diferite: Baroque, Florence, Regent, Luxury, Gallery, Opera. Aici se pot organiza diferite evenimente corporate, parterul putând acomoda până la 200 persoane în aranjament cocktail.
La etaj regăsiți șapte săli magice, potrivite pentru întâlnirile de business: Camera Cavalerului, Camera Domniței, Camera Marchizei, Camera Pricipesei, Camera Ducesei, Camera Romantică și French Foyer.
La demisol se află Biblioteka, un spațiu deosebit, urban – industrial, potrivit pentru evenimente corporate cu până la 30 persoane în aranjament conferință. Are acces direct la grădină și este dotată cu ecran, videoproiector, sistem de sonorizare, flipchart, diverse consumabile.
Grădina Palatului Noblesse este o curte generoasă de 600 mp, o oază de verdeață și intimitate în atmosfera istorică a Bucureștiului.
Locuri de parcare în imediata vecinatate a palatului, disponibile la cerera clientului.

Locații evenimente corporate Bucuresști. De ce să alegi Palatul Noblesse?

Este singurul palat complet consolidat și restaurat la cele mai înalte standarde din București, unde arhitectura luxoasă se îmbină cu eleganța intimă a acestuia.

Monument istoric de secol XIX, prima clădire în stil eclectic din centrul Bucureștiului, construită de faimosul arhitect Alexandru Săvulescu.

Locație premium centrală, situată în chiar centrul Bucureștiului, la doar 5 minute de Piața Universității.

O experiență unică și complexă. Descoperă 135 de ani de istorie readuși la viață de arhitecții și designeri Noblesse Group.

Locații evenimente corporate București, ianuarie 2023 - Palatul Noblesse
Locații evenimente corporate București, ianuarie 2023 - Palatul Noblesse
Locații evenimente corporate București, ianuarie 2023 - Palatul Noblesse
Locații evenimente corporate București, ianuarie 2023 - Palatul Noblesse

Partajeaza acest articol