Organizare Aniversare la Palatul Noblesse

Oricare ar fi petrecerea de aniversare, noi, echipa Palatului Noblesse, suntem aici sa transformam o zi speciala intr-una cu adevarat memorabila. Iti punem la dispozitie o sala de evenimente menita sa incante prin frumuseata sa pe toti cei care ne trec pragul.

Suntem specialisti in crearea de experiente inedite si iti oferim un pachet de servicii complete de la inceput pana la sfarsit. Avem o baza o date variata cu furnizori de renume care iti vor oferi un meniu cat mai personalizat. Astfel incat sa ai o zi de nastere asa cum ai visat.

Indiferent daca doresti o cina formala, o petrecere de cocktail, un eveniment tematic sau doar o petrecere uimitoare, noi ti-am pregatit cele mai bune solutii pentru a raspunde cerintelor tale.

Organizare aniversare intr-un monument istoric

Palatul Noblesse este o cladire monument istoric din 1881 ca impresioneaza prin designul si arhitectura sa.  Echipa noastra va avea grija de toate aspectele evenimentului tau, de la planificarea fiecarui detaliu in parte pana la implementarea lor. Tot ce trebuie sa faci este privesti cum evenimentul tau special prinde viata si devine o experienta magica.

Fie ca este vorba de o organizare aniversare pentru copii sau o aniversare de firma, suntem specializati in organizarea de evenimente si mai ales in petreceri. Va putem oferi tot ce aveti nevoie pentru un eveniment de succes: locatie central in Bucuresti, catering, mobilier de top, DJ, spectacole live, iluminare, fotografie/video si multe altele!

O consultare initiala este o oportunitate de a ne cunoaste si de a iti raspunde la orice intrebare. Te putem ajuta, ghida si crea o oferta potrivita stilului, bugetului si viziunii tale. Asa ca nu ezita sa cotactezi la: +40 749232311 sau  prin e-mail la [email protected] 

Facilitati:

Locatie centrala(zona Universitate)

Capacitate maxima 100 persoane (asezare la masa) si 300 persoane (tip cocktail)

Event Manager  prezent la eveniment

Cladire monument istoric complet restaurata si consolidata la cele mai inalte standarde

6 incaperi, amenajate in stil clasic sau contemporan. Vezi: Descopera Palatul

Gradina exterioara proprie amenajata in stil boem

Tur ghidat exclusivist al Palatului Noblesse cu oportunitatea de vizitare expozitii Fusion Arts si cele mai noi colectii internationale de design interior semnate de Noblesse Interiors

Te invitam sa ne vizitezi pe Strada Sfintilor, nr. 7! Sau contacteaza-ne la +40 749232311 sau [email protected] .

Partajeaza acest articol