Nunta de vis

Nunta de vis - la Palatul Noblesse

Nuntă feerică la palat!

Poveștile de dragoste se scriu la palat! Organizăm evenimente cu profesionalism, astfel încât nunta ta să arate așa cum ți-ai imaginat. ..

0,00 lei

Nunta la palat! Iunie 2017

Nu aveti nevoie de o bagheta magica sa va transformati in print si printesa in ziua nuntii. Daca doriti sa va uniti destinele in stil regal, puteti opta pentru Palatul Noblesse. Situat in centrul Bucurestiului, Palatul Noblesse este o cladire monument istoric, inconjurat de o gradina in care s-a pastrat caramida de la 1881. Palatul Noblesse poate gazdui petreceri private, de nunta, corporate, gale, conferinte de presa, lansari de produse, inclusiv sedinte foto si filmari...

0,00 lei

Nunta la Palatul Noblesse

Una dintre cele mai frumoase zile din viata unui cuplu este ziua casatoriei, iar acesti doi tineri au ales sa o petreaca la Palatul Noblesse. Pentru ca si-au dorit ca alaturi de ei sa fie in aceasta zi frumoasa doar rudele si prietenii apropiati, au optat pentru o ceremonie mica, la care sa fie prezente 40 de persoane, in frumosul nostru spatiu. Sala Baroque a fost aleasa ca zona pentru servirea mesei, iar sala Florence a fost transformata in ring de dans. Atmosfera feeric..

0,00 lei

Nunta Magica la Palat - Ovidiu si Ligia

Nunta este un eveniment extrem de important pentru fiecare cuplu. Plini de fericire si emotii, Ovidiu si Ligia ne-au trecut pragul intr-o zi friguroasa de februarie. Ligia s-a visat mereu printesa in ziua evenimentului cel mare, iar dupa cautari neincetate a descoperit universul Palatului Noblesse si au ales sa faca nunta in acest loc unic. Organizarea unui nunti magice Cu decoruri impozante si unice, Palatul Noblesse este locatia ideala pentru miresele care vor sa ..

0,00 lei

Nunta, februarie 2019

Povestile prind viata atunci cand crezi cu adevarat, iar Palatul Noblesse este locul ideal  pentru a sarbatori nunta  mult visata. Interioarele sale pline de eleganta si rafinament, te indeamna sa te simti bine si sa traiesti acel moment special din plin. Romantismul isi lasa amprenta prin arta care imbraca palatul, prin mobilierul de top atent lucrat si prin atmosfera de poveste.  Suntem alaturi de tine cu servicii complete, astfel incat evenimentul tau sa decurga asa cum ti..

0,00 lei

Afişare 1 - 5 din 5 (1 pagini)