Traditii de nunta la Palatul Noblesse – Corina & Marius – iulie 2021

Imbracatul miresei sau gatitul miresei este un vechi obicei de nunta ce se pastreaza inca in mai toate regiunile tarii. Mireasa este ajutata sa se imbrace si sa se gateasca cum se cuvine pentru nunta de catre domnisoare de onoare, surori, mama si nasa.

Pentru mireasa acest moment este special și unic, aceasta urmand sa imbrace rochia alba la care a visat dintotdeauna.

Traditia spune ca acest obicei trebuie sa aiba loc in casa și in camera unde a copilarit mireasa, insa in zilele noastre, tot mai multe mirese aleg sa indeplineasca acest ritual intr-o camera de hotel, intr-un palat sau intr-un alt spatiu unde decorul ajuta ca pozele pentru nunta sa fie cat mai frumoase.

Corina si-a dorit sa pastreze aceasta traditie si a ales Palatul Noblesse pentru acest moment unic in viata ei. Interioarele elegante si rafinate ale palatului sunt alegerea perfecta pentru miresele care isi doresc o nunta de poveste.

O cladire emblema, o adevarata bijuterie arhitecturala, ce dateaza din secolul XIX, Palatul Noblesse din strada Sfintilor este astazi una dintre cele mai cautate locatii pentru nunți de basm, pentru evenimente cu un specific aparte.

Camerele inalte, cu un design unic, elementele originale de la 1881, piesele de mobilier atent alese, accesoriile – totul pare sa fie din lumea in care freamatul Bucurestiului de alta data impresiona atat in tara, cat si peste hotare. Si tot ele iti vor spune „Bun venit!”, aici, in interioarele magice ale Palatului, dar și in noua ta viața, construita alaturi de ființa cea mai draga.

Nunta la Palat
Nunta Bucuresti
Locatii de nunta Bucuresti
Nunta la Palatul Noblesse

Detalii

Dată:
4 august 2021
Categorii Eveniment:
,
Etichete Eveniment:
, , ,

Organizator

Palatul Noblesse
Telefon
+40749232311
Email
event.manager@palatulnoblesse.ro
Site web
Vezi site-ul web Organizator