Loading Events

« All Events

  • This event has passed.

Serata Chic Mon Amour, mai 2015

5 noiembrie 2020

Serata Chic Mon Amour

Sub lumina candelabrelor si in acorduri de pian, invitatii seratei chic organizata in luna mai la Palatul Noblesse au avut ocazia sa traiasca asemenea protipendadei bucurestene din perioada interbelica.

Saloanele elegante ale resedintei din str. Sfintilor nr 7 si-au primit oaspetii, unii aflandu-se pentru prima data in acest ambient magnific al Palatului Noblesse. Asemenea seratelor interbelice, s-au servit delicatese si s-a ascultat muzica buna in interpretarea unica a tenorului Andrei Lazar si a sopranei Madalina Lazar care au cantat chansonette, dar si melodii romanesti celebre, tipice Bucurestiului din anii ’30-’40.

Invitatii, cu totii adepti ai bunului gust si iubitori de arta si frumos, s-au simtit bine cu totii, au legat prietenii si au dezvoltat diferite parteneriate.

Seratele sunt un concept dezvoltat de Palatul Noblesse -Lifetsyle Palace pentru a promova si a reinvia din epoca apusa, in care astfel de evenimente se organizau in vechea resedinta a lui Berkovits.

„Prin ferestrele larg deschise răsună muzica, se aud voci vesele şi pahare care se ciocnesc, se zăresc siluetele celor care se rotesc in ritm de vals, iar miresmele îmbătătoare ale mâncărurilor alese se răspândesc pe întraga stradă a Sfinţilor. Este unul dintre balurile de mare notorietate organizat la Palatul Noblesse. Doamne elegante, în ţinute de seară îndelung gândite, domni aranjaţi,  îmbrăcaţi impecabil au ocazia de a se întoarce în timp şi de a lua parte la un bal în adevăratul sens al cuvântului, cu valeti, majordomi, cutume ce trebuie respectate cu stricteţe şi cu ritualuri bine stabilite cu peste o suta de ani înainte”

Adrian Majuru

Details

Date:
5 noiembrie 2020
Event Categories:
,

Venue

Palatul Noblesse
Str. Sfintilor, nr. 7, Sector 2
Bucuresti,021064Romania
+ Google Map
Phone
+40749232311
View Venue Website

Organizer

Palatul Noblesse
Phone
+40749232311
Email
event.manager@palatulnoblesse.ro
View Organizer Website