Sedinta Foto Nunta

Sedinta Foto Nunta - Palatul Noblesse

Palatul Noblesse isi pastreaza romantismul prin indentitatea pe care si-a creat-o de-a lungul timpului, fiind ideal pentru sedinta foto nunta. Inca din 1881 isi mentine farmecul precum o bijuterie plasata direct in inima Bucurestiului. Arhitectura sa eclectica incanta privirea tuturor celor care ne calca pragul.

Palatul este complet consolidat si restaurat, reunind sub acelasi acoperis tehnologia prezentului cu eleganta de odinioara. Stucaturile, sobele si caramida au fost resraurate cu cea mai mare grija pentru a reda din farmecul de altadata.

Povestile de dragoste se scriu aici, intr-un loc nobil, un loc  care dainuie. Palatul joaca rolul de mesager al artei, al culturii, al iubirii de frumos. Dragostea in esenta ei imbraca personalitatea acestei cladiri. Interioarele versatile ofera un décor special, in care luxul si rafinamentul se imbina intr-o armonie perfecta.

Fotografiile de nunta sunt realizate cu usurinta, deoarece acest loc este creat sa inspire. Luminozitatea este ideala pentru poze. Piesele de mobilier sunt marca Noblesse Interiors si provin de la furnizori de top din afara tarii.

Ramai cu o amintire placuta! Imortalizeaza cele mai frumoase momente alaturi de cel iubit intr-un palat de poveste si organizeaza o sedinta foto nunta de neuitat.