Încarc Evenimente

« Toate Evenimente

  • Acest eveniment a trecut.

Noblesse Palace Lifestyle Fair

5 noiembrie 2020

Noblesse Palace Lifestyle Fair - Palatul Noblesse

Palatul Noblesse – Lifestyle Palace lansează cel mai nou concept de târguri de lux: Noblesse Palace Lifestyle Fairs

În perioada 22 septembrie – 23 decembrie 2016, Palatul Noblesse te invită la o serie de evenimente speciale: Noblesse Palace Lifestyle Fairs. Renumite branduri de lux își vor prezenta produsele și serviciile într-o clădire mare și impunătoare, așezată pe o străduță veche chiar în centrul plin de forfotă al Bucureștiului.

În interiorul Palatului Noblesse, alături de piese de artă și design, vizitatorii vor descoperi o atmosferă unică.  Organizatorii împreună cu expozanții vor oferi momente de inspirație în design, artă, fashion, frumusețe, tehnologie, definind adevărate repere pentru un stil de viață exclusivist. În săli decorate în diferite stiluri precum classic, eclectic, luxury sau industrial design, branduri de lux vor oferi o experiență unică, memorabilă, care vor impresiona audiența și vor ieși din tipare.

Pe perioade a câte trei și șapte zile, Palatul Noblesse- Lifestyle Palace prezintă eleganță, stil, confort, prestanță, elemente esențiale pentru persoanele care trăiesc după aceste valori.

Calendarul târgurilor este următorul:

Luxury Lifestyle Fair: 22-24 Septembrie

Noble Drinks Fair & Networking events: 13-15 Octombrie

Exclusive Beauty & Fashion Shows: 17-19 Noiembrie

Noblesse Palace Christmas Fair: 17-23 Decembrie

Programul de vizitare pentru fiecare cele trei zile de târg este în intervalul orar 18:00- 22:00 în fiecare seară de joi, vineri și sâmbătă.

Urmăriți site-ul www.palatulnoblesse.ro și pagina de facebook https://www.facebook.com/www.palatulnoblesse.ro pentru a fi la curent cu informații despre târgurile Palatului Noblesse- Lifestyle Palace.

“Add value to your lifestyle” este motto-ul care definește activitățile tuturor brandurilor din Noblesse Group care activează în domeniul industriilor creative și culturale, promovând un lifestyle valoros.

Grupul Noblesse este format din brand-urile Noblesse Interiors- showroom-uri de mobilier și decorațiuni de lux, Noblesse Academy- dezvoltare prin arte, biroul de design interior și arhitectură Studio Insign, Asociația Culturală Noblesse și Lifestyle Palace -Palatul Noblesse. Sediul central al acestui grup de firme este în Palatul Noblesse, o clădire monument istoric construită în 1881 de către arhitectul Alexandru Săvulescu în stil eclectic, situată pe strada Sfinților, nr 7. Din 1903 până în anii 1950, clădirea a fost proprietatea bancherului Leonid Berkovitz, apoi a intrat în posesia Partidului Comunist și a devenit Cercul Pionierilor și Șoimilor Patriei, Sectorul 2. Retrocedată moștenitorilor legali, clădirea va fi vândută unui nou proprietar, iar în final va ajunge în posesia unei bănci. Mai mult de 20 de ani este nelocuită, timpul lăsând grave amprente asupra ei, însă din 2012 intră în posesia Group-ului Noblesse care o restaurează în totalitate, redându-i frumusețea și eleganța, devenind un centru unic în Europa.

Apariții în presă: Luxury.ro, News.ro, Wall-street.ro, 9am.ro, Casamea.ro, Cariereonline.ro, Smark

Detalii

Dată:
5 noiembrie 2020
Eveniment Categories:
,

Loc de desfășurare

Palatul Noblesse
Str. Sfintilor, nr. 7, Sector 2
Bucuresti,021064Romania
+ Hartă Google
Phone
+40749232311
Vezi site-ul web Loc de desfășurare

Organizator

Palatul Noblesse
Phone
+40749232311
Email
event.manager@palatulnoblesse.ro
Vezi site-ul web Organizator