Noblesse Palace Christmas Fair, decembrie 2016

Imbracat in haine de sarbatoare, Palatul Noblesse – Lifestyle Palace i-a invitat pe cei care i-au trecut pragul intr-o lume de poveste in care au putut descoperi cadouri unice si originale si s-au bucurat de farmecul sarbatorilor de iarna in cadrul unui targ de Craciun magic! Noblesse Palace Christmas Fair a reprezentat, pe parcursul a 7 zile de evenimente, o calatorie printre obiecte unice si interioare rafinate, printre gusturi si arome ce ne-au purtat in lumea de poveste a sarbatorilor de iarna.

Accesorii, decoratiuni, mic mobilier, produse vestimentare si de beauty, impreuna cu multe bunatati au asteptat vizitatorii intr-o atmosfera festiva, cu miros de brad si scortisoara.

Serile la Noblesse Palace Christmas Fair au fost presarate cu surprize si momente deosebite. Targul s-a deschis pe 16 decembrie, si in aceeasi seara, a avut loc balul caritabil Noblesse Christmas Ball, organizat de Asociatia Culturala Noblesse in parteneriat cu Touched Romania.

Vizitatorii s-au bucurat de o atmosfera magica, pe parcursul unei seri pline de momente speciale oferite de All’s Choir & Ballet Company, dar cel mai important, cei prezenti au fost invitati sa se transforme pentru o seara in Mos Craciun.

In cadrul balului s-a desfasura o licitatie tacuta cu scop caritabil, unde au putut fi achizitionate lucrari de arta, produse hand-made, decoratiuni si creatii de designer iar suma stransa impreuna cu incasarile din biletele de intrare din seara balului au fost donate asociatiei Touched Romania.

„Noblesse Christmas Ball este o invitatie de a sarbatori impreuna nobletea de a darui. Ne propunem ca acest eveniment sa adune in jurul sau o comunitate de oameni ce apreciaza valori ca generozitatea, nobletea interioara, solidaritatea, iar in anii ce vor urma sa devina o traditie a Asociatiei Culturale Noblesse.” Loredana Preda, CEO Noblesse Group.

Ziua de 17 decembrie a fost de asemenea una speciala, dedicata celor mici, dar si celor mari, in care ne-am intalnit cu Mos Craciun incarcat de cadouri.

Atmosfera de sarbatoaree a fost completata de colinde traditionale cantate in jurul bradului de corul de copii al colegiului Dinu Lipatti.

Pe toata perioada targului, Cafe Biblioteka a intampinat vizitatorii intr-un spatiu inedit, in care s-au bucurat de bunatati de sarbatori dupa sesiunea de shopping!

Targul s-a incheiat cu Noblesse Christmas Party, eveniment ce si-a asteptat invitatii intr-o atmosfera festiva in care s-au bucurat de bunatati de sezon, cocktails si networking, avand in acelasi timp ocazia de a achizitiona ultimele daruri pentru sarbatori.