Loading Events

« All Events

  • This event has passed.

Noblesse Palace Christmas Fair, 8 decembrie 2017- Bal Caritabil

5 noiembrie 2020

Noblesse Palace Christmas Fair

Imbracat in haine de sarbatoare, Palatul Noblesse- Lifestyle Palace si-a asteptat vizitatorii intre 8 si 10 decembrie intr-o calatorie printre obiecte unice si interioare rafinate, cu surprize si momente deosebite.

Targul a fost deschis cu Noblesse Palace Christmas Ball, un bal caritabil devenit deja o traditie a Asociatiei Culturale Noblesse in care au fost licitate produse si lucrari de arta pentru a sustine Fundatia “Sansa la Viitor”. Printre artistii si designerii care au donat si au sustinut evenimentul se numara: Adrian Socaciu, Bandalac Olimpiu, Ramona Pintea, Aurel Patrascu, Raluca Serban, Stonergie, Vavavoom, Provocative, Paula Craioveanu, Daniela Barb, Bogdana Maria Daradici, Elisabeta Vlad.
Seara a fost presarata cu momente artistice pregatite de cuplurile de dansatori Marian Miulet & Maria Popa, Daniel Constantin & Irina Ștefănescu si de un concert in duet oferit de Valentin Dimitrie Simion (violoncelist) si Robert Creimerman (piantist). Ne-am bucurat deasemenea si de prezenta doamnei Maia Morgendtern, Ambasador al Fundatiei “Sansa la viitor”.

Parteneri: BMW Auto Cobalcescu, Crama Oprisor, Floraria Iris

Palatul Noblesse – Lifestyle Palace se dovedeste a fi alegerea perfecta pentru evenimentul dumneavoastra, fiind un spatiu dedicat elegantei clasice, impunator si fascinant prin fiecare detaliu architectural care se gaseste in salile sale, dar unde tehnologia moderna a fost integrata perfect.

In cazul in care considerati inchirierea locatiei pentru evenimente corporate exclusiviste,  Palatului Noblesse, locatie evenimente exclusiviste, va pune la dispozitie sali workshop, sali cursuri, sali conferinte, sali nunti exclusiviste, sali botezuri exclusiviste, sali petreceri private, sali lansari, dar si sali sedinte foto, fiind o locatie cladire istorica situata in centrul Bucurestiului.

Details

Date:
5 noiembrie 2020
Event Categories:
,

Venue

Palatul Noblesse
Str. Sfintilor, nr. 7, Sector 2
Bucuresti,021064Romania
+ Google Map
Phone
+40749232311
View Venue Website

Organizer

Palatul Noblesse
Phone
+40749232311
Email
event.manager@palatulnoblesse.ro
View Organizer Website