Noblesse Palace Christmas Fair, 6 decembrie 2018- „Bal Caritabil”

Noblesse Palace Christmas Fair 2018: o încântare pentru toate simțurile!
Arome tentante, strălucire festivă, toate sunetele minunate ale sezonului și un ospăț delicios!

Povestea a început pe data de 6 decembrie, odată cu  cea de a III-a ediție de Noblesse Palace Christmas Fair. Vizitatorii au fost întâmpinați de stand-urile frumos decorate de cadouri originale și creative. Jazzy Jo ne-a oferit un concert minunat, plin de culoare și pasiune. Iar Chef Ștefan Popescu ne-a împărtășit din tainele sale și ne-a gătit o turtă dulce  de Crăciun delicioasă.

Vizitatorii au fost întâmpinați în atmosfera fermecată a palatului cu oferte de cadouri pentru toate vârstele: decorațiuni și mic mobilier de la Noblesse Interiors, accesorii, gentute și haine de la Borro, produse de îngrijire personală de la Bionike, pantofi și îmbrăcăminte din lână de la Giesswein, bijuterie contemporană unicat lucrată manual, din argint, aur, sau cu pietre semiprețioase de la 8 Dimensions Jewelry, obiecte de design fabricate manual de la Quest Design, portofele și agende de la Papermonks, rochii de la Beatrice Lianda Dinu și coșuri cadou de la Vinexpert.

Încă din prima zi a târgului, spiritul Crăciunului și-a găsit loc în inimile noastre și ne-am lăsat purtați pe note muzicale, ademeniți de magia sărbătorilor în povestea Palatului Noblesse.

Sponsori: Stalinskaya Vodka, Rose Mary, 1000 de chipuri, Alka, Mogyi, DNS Birotica

Parteneri media: Femeia, Kudika, Garbo, Business Woman, 9AM, Wall Street, Canal 33, România Liberă, Casa mea, Ghidul Miresei, Famost, Revista Babilon