Loading Events

« All Events

  • This event has passed.

Noaptea Birourilor de Arhitectura, iunie 2016

5 noiembrie 2020

Noaptea Birourilor de Arhitectura, iunie 2016 - Palatul Noblesse

În data de 2 iunie, a avut loc Noptea Birourilor de Arhitectură, eveniment parte din Romanian Design Week. Am profitat de această ocazie și le-am prezentat vizitatorilor biroul de arhitectură și design interior de la demisolul Palatului Noblesse-Studio Insign, show room-ul  Noblesse Interiors, biroul Asociației Culturale Noblesse și Biblioteka-Hub, ce reprezintă un spațiu special amenajat pentru conferințe, cursuri, traininguri și workshopuri.

Stilul industrial îmbinat cu accentele moderne creează o atmosferă istorică plină de artă și design. Amenajarea acestor birouri a fost realizată de către echipă de arhitecți Studio Insign și a fost înscrisă în faza finală a competiției Internațional Arhitecture and Design Awards 2014 din Marea Britanie. Nopatea s-a încheiat in gradina Palatului Noblesse, plină de vizitatori curioși, pasionați de design, artiști și noi absoloventi de arhitectura.

Palatul Noblesse , impreuna cu spatiul Biblioteka Hub si gradina exterioara, reprezinta in inima capitalei un spatiu unic pentru cele mai reusite si memorabile evenimente corporate, private si culturale .

Details

Date:
5 noiembrie 2020
Event Categories:
,

Venue

Palatul Noblesse
Str. Sfintilor, nr. 7, Sector 2
Bucuresti,021064Romania
+ Google Map
Phone
+40749232311
View Venue Website

Organizer

Palatul Noblesse
Phone
+40749232311
Email
event.manager@palatulnoblesse.ro
View Organizer Website