Lansare de carte ”De la 0 la 1 milion” Denisa Bereski, octombrie 2022

Lansare de carte este unul dintre evenimentele care se potrivesc perfect cu sălile impozante ale Palatului Noblesse. Scriitori și edituri ne trec pragul palatului, pentru că un loc cu poveste poate spune cel mai bine povestea unei cărți noi.

Lansare de carte

Denisa Bereski a ales să-și lanseze cartea ”De la 0 la 1 milion”, la Palatul Noblesse, o carte de educație financiară, cu pasaje interactive și povești reale din viața autoarei – antreprenor, trainer beauty și autor de cărți.

Lansare de carte ”De la 0 la 1 milion”

”Succesul este parte din tine. Cu muncă dedicată, entuziasm și o bună organizare și tu poți avea 1 milion de euro.” asta ne spune Denisa de fiecare dată.

”Aceasta este cartea care îți va schimba viața. Mai mult de 240 de pagini cu întâmplări reale, zone interactive de introspecție, planuri concrete pentru atingerea obiectivelor și ghidaj în meseria ta, indiferent că ești stilist-protezist sau ai altă meserie.

Cartea este un „loc” al tău la care să te întorci ori de câte ori ai nevoie de ghidare, de motivare, de pornire la drum.

Cartea este motorul tău pentru o viață mai bună, o carieră de succes și un cont în bancă așa cum îl dorești.

Și tu poți. #dela0la1milion” – din prezentarea cărții.

Fiecare aspect al acestui eveniment a fost planificat în detaliu de către echipa noastră, respectând întocmai doriențele Denisei. Covorul roșu a fost întins la intrare, iar fiecare sală a Palatului Noblesse a fost pregătită pentru câte un moment al serii. În sala Baroque s-au făcut prezentările și s-a vorbit frumos despre această carte și despre autoarea acesteia. După prezentări și-au făcut loc momentele artistice, iar acordurile fine ale violoncelului și mișcările grațioase ale balerinei s-au îmbinat perfect, pentru a crea un moment mirific. Da, parcă eram într-o poveste.

Sala Florance a fost pregătită pentru autografe și fotografii. Un aranjament floral special a fost folosit pentru fundalul fotografiilor, iar masa cu sticlă de cristal, a fost folosită de către autoare pentru a oferi autografele mult așteptate invitaților la eveniment.

În sala Luxury am așezat bufetul suedez cu preparate gustoase, iar în sala Gallery candy bar-ul cu deserturi fine, toate preparatele culinare fiind apreciate pe deplin de toți cei prezenți la această lansare de carte.

Sala Regent, o sală impresionantă, îmbrăcată în boiserie de nuc și decorată cu gust, este mereu potrivită pentru conversații retrase.

În holul central al Palatului Noblesse am așezat barul, iar invitații au putut servi vinuri speciale, cocktail-uri rafinate și nu numai.

Palatul Noblesse, această clădire istorică, construită la 1881, de către celebrul arhitect Alexandru Săvulescu, este locul perfect pentru o lansare de carte, iar noi ne-am făcut un obicei din a găzdui acest gen de evenimente.

Atunci când plănuiești o lansare de carte, oprește-te la Palatul Noblesse, palatul din inima orașului. Sălile sunt versatile, dotate cu sistem de sonorizare, videoproiector și ecran, aer condiționat și pot găzdui, pentru genul acesta de eveniment, până la 200 de persoane.

Lansare de carte Denisa Bereski
De la 0 la 1 milion - Denisa Bereski