Fusion Arts, mai 2017

Fusion Arts

In perioada 20-28 mai, Bucurestiul a avut sansa de a experimenta o varietate de forme de arta la Fusion Arts, un proiect dezvoltat si sustinut de Asociatia Culturala Noblesse, ce promoveaza cultura urbana, aducand aproape de public peste 50 de artisti din diferite domenii.
Palatul Noblesse- Lifestyle Palace s-a transformat intr-un hot spot al artelor si industriilor creative prin crearea unui mix cultural eterogen, ce a reunit lucrari din domenii artistice diferite cu scopul de a promova arta si design-ul de produs. Alaturi de lucrari semnate de artisti romani au fost expuse si piese de mobilier si iluminat semnate de mari designeri internationali, disponibile in Romania prin Noblesse Interiors.
Pe parcursul a 9 zile, peste 50 de artisti au fost selectionati sa-si expuna lucrarile. Categoriile standard in care s-au facut inscrieri sunt: Sculptura, Pictura, Design interior, Design de produs, Fashion si Accesorii hand-made. A existat si o a sasea categorie – Amazing Art We Haven’t Thought of pentru a incuraja participarea artistilor care nu se regasesc in categoriile anterioare dar considera ca au de transmis un mesaj prin lucrarile lor. Ulterior editei de deschidere din mai, Proiectul Fusion Arts va continua pana in octombrie, prin organizarea lunara a Urban Garden Parties.

Editia din mai a fost eveniment conex al Romanian Design Week si reuneste lucrari din domeniul arhitecturii, sculpturii, picturii, modei, accesoriilor hand-made, design-ului de interior, de produs, alaturi de petreceri in aer liber si proiectii.
In cadrul editiei Fusion Arts- mai 2017, vizitatorii au putut participa la targuri de fashion si design, whorkshop-uri, spectacole in aer liber si prezentari in Biblioteka Hub, un spatiu dedicate conferintelor artistice din interiorul Palatului Noblesse- Lifestyle Palace:

20-21 mai: Class Not Mass/ Fashion & Design Market (10:00- 19:00)
23-31 mai: Expo Fusion Arts (10:00- 18:00)
25 mai: Arts after work- Noaptea Birourilor de Arhitectura (20:00- 00:00)
26 mai: Urban Garden Party (20:00- 00:00)
27-28 mai: Made in Womania powered by Fusion Arts (S: 10:00- 20:00, D: 10:00- 16:00)

Parteneri media ai proiectului Fusion Arts: Agerpres, Modernism.ro, Bucharest city app, Revista Atelierul, NewsUP.
Fusion Arts este un proiect dezvoltat si sustinut de Asociatia Culturala Noblesse. Promoveaza cultura urbana, aducand aproape de public artisti din diferite domenii prin manifestari diverse: expozitii, vernisaje, petreceri urbane, targuri sau festivaluri.