Fusion Arts, mai 2016

Noblesse Interiors in parteneriat cu Asociația Culturală Noblesse a organizat prima editie a expoziției de arta Fusion Arts în perioada 21 mai – 5 iunie 2016, la București, în cadrul Palatului Noblesse. Fusion Arts este un proiect care aduce in prim plan idea de fuzionare intre design interior cu piese statement de designer si arta plastica in spatii rezidentiale, comerciale si horeca. In completarea expozitiei, in Biblioteka-Hub din cadrul Palatului Noblesse  s-au organizat o serie de conferinte pe diverse teme conexe expozitiei.

Peste 45 de artiști au fost selecționați sa participe la Fusion Arts. In cele 16 zile de eveniment au fost expuse lucrari din domeniul designului de obiect, designului fashion, sculpturii, picturii, accesoriilor hand-made, designului de interior și multe altele. Expozitia s-a bucurat de un real success si peste 1.000 de iubitori de arta au trecut pragul Palatului Noblesse, pentru a vedea expozitia si a participa la evenimentele desfasurate de Asociatia Culturala Noblesse. S-au vandut 30 de piese de arta unicat din cadrul expozitiei si din portofoliul Noblesse Interiors (mobilier, decorațiuni, corpuri iluminat pentru interior și exterior).

 

Fusion Arts pune bazele  unei comunități de artiști ce vor să inspire și să influențeze   prin operele lor. Comunitatea este mixtă și formată din designeri de produs, designeri fashion, pictori, fotografi, artizani și artiști digitali. Expoziția demostreaza că arta este cea mai profundă expresie a creativității umane și ea oferă o experiență unică, indiferent de locul și modul în care o întâlnim.

Expoziția a fost inclusa  pe harta Romanian Design Week.

 

“Fusion Arts este noul nostru proiect major dezvoltat împreună cu Asociația Culturală Noblesse  prin care vrem să  aducem arta și designul mai aproape de oameni și să adăugăm valoare stilului de viață cotidian.” Loredana Preda-CEO Noblesse Grup International.