FAMOST- Stil de viata

FAMOST- Stil de viata

„Cum cele mai frumoase lucruri se intampla la palat, fiecare incapre a fost amenajata pentru a fi locul perfect pentru evenimente exclusiviste, corporate, culturale, mondene sau cursuri de perfectionare.

In salile decorate in diferite stiluri, precum classic, luxury sau industrial design, oricare dintre evenimente se va transforma intr-o experienta unica, memorabilia, care te va ajuta sa impresionezi audinta sa iesi din tipare.

Toate incaperile sunt dotate cu echipamente audio performante, iar echipa profesionista, iti sta la dispozitie, fie pentru consulatre de specialitate in organizarea de evenimente, fie pentru a organiza in totalitate evenimentul intr-un mod original, care sa te reprezinte.

Palatul Noblesse este o cladire monument istoric datand din 1881 cu un rol multifunctional, care a fost complet restaurata, consolidate si amenajata, fiind redat astfel patrimonul cultural si architectural bucurestean.

Folosind stiinta si sufletul sa fie unic acest loc, caci tributare arhitecturii si design-ului de interior in mod special, nu este unul obisnuit. Este rezultatul unor cautari de ani buni, in care eu personal m-am definit si format ca om si mai apoi ca designer in aceasta profesie, care m-a ales ea inainte sa o descoper eu. Si m-am inconjurat de oameni priceputi, bine pregatiti, cu greu alesi s bine formati, dar care asemeni mie iubesc designul si viata. A m pasit cu uimire de la prima vizita catre aceasta cladire devenita Palatul Noblesse, incat imaginatia mi-a revarsat idei de shooting, scenografie si momente artistice deosebite pe care as putea sa le pun in practica! Evident, imi vedeam rochiile de mireasa imortalizate, clientele mirese pregatite de trash the dress, imi vedeam echipa de teatru pentru care realizez scenografia punand in scena acte de umor sau drame, ma vedeam prezentand o defilare de moda, conferinta de presa, o cununie sau de ce nu, serband zile de nastere.”