Expoziție de artă Fusion Arts, decembrie 2022

Expozitie de arta la Palatul Noblesse

În luna decembrie, luna cadourilor, la Palatul Noblesse am găzduit o nouă expoziție de artă Fusion Arts. Sub sloganul ”I need you in my life”, această expoziție de artă, a reunit 14 artiști, români și străini, pictori și sculptori. Artiștii care au expus în expoziția de artă Fusion Arts sunt:

  • Marius Burhan, Oana Bîrsan, Dana Simion, Ingrid Cosma, Eduard Vinersar, Iulia Păun, Kingsley Nwabia, Dan Dumanoiu, Alexandra Grigorescu – pictură;
  • Bogdan Turcea, Alexandru Ranga, Dragos Neagoe, Roberto Georgescu, Valentin Dicu – sculptură.

Expoziție de artă Fusion Arts

Luna decembrie este o lună atât de specială și frumoasă, este luna cadourilor, luna în care ne dorim și suntem mai buni. Expoziția de artă Fuison Arts trebuia să fie, la rândul ei, una la fel de specială. Acestă nouă expoziție de artă a pornit de la ideea de cadouri. În fiecare an, în această lună, fiecare dintre noi caută cadoul perfect pentru cei dragi, așa că începem o căutare și cursă contra cronometru, pentru a găsi cel mai frumos cadou. Prin expoziția de artă Fusion Arts, ne-am propus să aducem în fața publicului, o serie de opere de artă, picturi și sculpturi, care se pot transforma ușor în cadouri deosebite, cadouri de care cei dragi nouă se vor bucura o viață întreagă. De asemenea, prin expozița de artă Fusion Arts, am donat un procent de 10% din operele vândute, Asociației Kinetobebe. Această donație va ajuta terapeuții asociației să ofere nou-născuților și copiilor programe terapeutice de intervenție precoce și astfel a crește șansele de recuperare neuro motorie a acestora.
Ca la fiecare expoziție de artă Fusion Arts, zeci de iubitori de artă și frumos au trecut pragul Palatului Noblesse, pentru a se bucura de o infuzie de artă și frumos și pentru a interacționa cu cei 14 artiști care au expus în această seară specială.
Un moment special în cadrul acestei expoziții de artă, a fost și momentul artistic susținut de micuța solistă Natalia Bolchiș, cea care ne-a încântat cu câteva melodii și colinde de Crăciun.

Despre Asociația Kinetobebe

Misiunea Asociației KinetoBebe este de a oferi nou-născuților și copiilor programe terapeutice de intervenție precoce și astfel a crește șansele de recuperare neuro motorie a acestora.
Foarte mulți copii au nevoie de terapie de recuperare de lungă durată pentru a „învinge „ diagnosticele primite încă de la naștere. Fie că vorbim despre boli neurologice, sindroame genetice , prematuritate severă sau maladii din spectru autist, acești copii au nevoie de programe personalizate care îi ajută să dobândească deprinderile pentru a avea o viață normală, autonomă.
De 13 ani ajutăm copiii, facem excelență în recuperarea pediatrică (kinetoterapie, logopedie, psihologie), în cele 3 centre de terapie pe care Asociația KinetoBebe le coordonează.
Anual, prin programul „Burse de Terapie”, peste 500 de copii beneficiază de programe de terapie gratuită.

Despre Palatul Noblesse

Acest Lifestyle Palace este un spațiu dedicat eleganței clasice, impunator și fascinant prin fiecare detaliu architectural, care se găsește în sălile sale, dar unde tehnologia modernă este integrată perfect. Fiecare încăpere a Palatului Noblesse a fost amenajată pentru a fi locul perfect pentru evenimente exclusiviste, corporate, culturale, mondene sau cursuri de perfecționare.
Toate încăperile sunt dotate cu echipamente audio performante, iar echipa noastră profesionistă îți stă la dispoziție fie pentru consultare de specialitate în organizarea de evenimente, fie pentru a organiza în totalitate evenimentul într-un mod original, care să te reprezinte.
Palatul Noblesse este o clădire monument istoric datând din 1881 cu un rol multifuncțional, care a fost complet restaurată, consolidată și amenajată, fiind redată astfel patrimoniului cultural și arhitectural bucureștean.
De asemenea, Palatul Noblesse este sediul biroului de arhitectură de interior Studio Insign și al showroom-ului exclusivist, Noblesse Interiors.

Parteneri: București Vechi și Noi, Bucharest City News, More Networking, Atelierele Ilbah.

Galerie de arta Bucuresti
Expozitie de arta Fusion Arts
Galerie de arta Bucuresti
Galerie de arta Bucuresti
Galerie de arta Bucuresti
Galerie de arta Bucuresti