Loading Events

« All Events

  • This event has passed.

Editorial foto by Catinca Negut

Palatul Noblesse, o bijuterie arhitecturala in inima Bucurestiului, ofera spatii spectaculoase si versatile pentru editoriale foto inedite.

Editorial foto by Catinca Negut

Marturie stau sedintele foto gazduite de noi de-a lungul timpului, dar și ultimul editorial foto realizat de o tanara extrem de talentata, care pe noi ne-a cucerit pe deplin.

Catinca Negut este studenta la “Istituto Europeo di Design” din Barcelona, iar in prezent colaboreaza cu diverse publicatii de moda si designeri celebri. Totodata, Catinca impreuna cu mama ei, Mirela Negut, au creat brandul de fashion Chaotic, prin care aduc o abordare extravaganta, actuala in peisajul modei din Romania.  

Legatură mama-fiica si ideile diverse, uneori contradictorii provenite din generatii diferite, au dat sens fiecarei piese, creand un “haos” unic.

“Femeia “Chaotic” este asumata, puternica, senzuala, isi dezvaluie personalitatea cu incredere, fiind inspiratia din spatele motto-ului nostru: “Poarta-ti haosul cu mandrie si curaj!” declara Catinca.

Tanara a ales interioarele Palatului Noblesse pentru editorialul foto “Mulholland Drive” ce a fost publicat in Modic Magazine, o cunoscuta publicatie de moda.  

Photographer: Sebastian Galin
Stylist, Creative Direction, Model: Catinca Negut
MUA & Hair: Raluca Craciun  

Sedinte foto profesionale
Fotografie de produs

Details

Date:
27 aprilie 2021
Event Category:
Event Tags:
, , ,

Organizer

Palatul Noblesse
Phone
+40749232311
Email
event.manager@palatulnoblesse.ro
Website
View Organizer Website