Încarc Evenimente

« Toate Evenimente

  • Acest eveniment a trecut.

„Dream’s Balloon”, eveniment Asociaţia Zetta

5 noiembrie 2020

„Dream’s Balloon”, eveniment Asociaţia Zetta - Palatul Noblesse

„Dream’s Balloon”, eveniment dedicat femeilor diagnosticate cu cancer

In luna noiembrie 2019, la Palatul Noblesse a avut loc un eveniment deosebit, “Dream‘s Balloon” sustinut de Asociaţia Zetta.  Evenimentul “Dream’s Balloon”, se aflã la a 6 –a ediţie şi este menit sã aducã zâmbete pe chipul femeilor diagnosticate cu cancer. Dream’s Balloon nu e un tratament medicamentos., este un gest de umanitate. Este un proiect din suflet, despre si pentru suflete! Ne-am bucurat împreunã ca locaţia noastra a adus un plus de valoare acestui eveniment, într-un cadru intim şi elevat.

Palatul Noblesse este o clãdire monument istoric, plasat in inima Bucureştiului şi care face parte din istorie din 1881.

Evenimentele de la Palatul Noblesse

Palatul Noblesse reprezeintã locaţia idealã pentru organizarea de evenimente de networking şi evenimente corporate. Luxul este descris cu rafinament şi se regâseşte în fiecare detaliu. Decorurile versatile sunt folosite adesea în sedinte foto comerciale sau sedinte foto private. Palatul este o locaţie de evenimente care are scopul de a-şi pune invitaţii in valore.

In prezent este restaurat si reconditionat, pãstrând în acelaşi timp din frumuseţea de altã datã. Este un loc menit sã te inspire prin designul unic, prin fiecare colţişor atent lucrat. Designul interior al incaperilor a fost realizat de echipele Studio inSIGN si Noblesse Interiors.

Detalii

Dată:
5 noiembrie 2020
Categorii Eveniment:
,

Loc de desfășurare

Palatul Noblesse
Str. Sfintilor, nr. 7, Sector 2
Bucuresti,021064Romania
+ Hartă Google
Telefon
+40749232311
Vezi site-ul web Loc de desfășurare

Organizator

Palatul Noblesse
Telefon
+40749232311
Email
event.manager@palatulnoblesse.ro
Vezi site-ul web Organizator