Cununia civilă la Palatul Noblesse, septembrie 2022

Cunuia civilă este un prim pas important în viața oricărui cuplu, iar Palatul Noblesse este locul cel mai potrivit pentru a celebra un astfel de moment.

cununie civila
cununie civila

De la bun început cei doi miri au mers pe mâna specialiștilor noștri și au apelat cu încredere la toată gama de servicii de care noi dispunem. Noi ne-am pus pe treabă și am conturat cu grijă acestă petrecere, astfel că cei doi miri și invitații acestora s-au putut bucura de o petrecere deosebită.
În sala Baroque am aranjat mesele pentru invitați, pe care le-am îmbrăcat cu fețe de masă albe. Mesele au fost decorate cu aranjamente florale albe, alcătuite din lisianthus, trandafiri albi, dalii și floarea miresei, iar pata de culoare a fost dată de frunzele verzi ale lisianthusului și ale frunzelor de eucalipt. Acestea au fost înconjurat frumoasele sfeșnice de cristal, așezate în mijlocul fiecărei mese. Paharele de cristal, tacâmurile aurii și șervetele albe au completat decorul meselor de gală. Meniurile au purtat un sigiliu frumos, iar mărturiile de nuntă au fost înfrumusețate cu floarea miresei. Scaunele Chameleon au avut pernițe albe, în aceeași nuanță cu fețele de masă. Simplitatea și eleganța acestor aranjamente de nuntă au surprins plăcut toți invitații prezenți și s-au potrivit perfect cu culorile diafane din sala Baroque.
Sala Florance a fost centru distracției. Aici, toți invitații, au dansat fără oprire și s-au veselit, ciocnind alături de cei doi miri, cupele cu băuturi fine.
Sala Regent a fost păstrată pentru discuții și relaxare.
Meniul de nuntă a fost și el unul rafinat. Gustările au inclus Caesar basket salad (coșuleț din foaie de orez, salată Caesar, ou de prepeliță), taratar de somon cu jeleu de sfeclă, spring rolls cu legume, creveți și sos Thai, mousse de avocado și crostini bread. Apoi am servit file de șalău cu sos lemon butter și capere, piure de spanac și concase de legume. Am încheiat cu mușchi de vită cu sos madeira, mușchiuleț de porc în crumble de affine, piure de morcovi și cartofi Dauphinoise, mix de verdețuri și dressing de casă.
Tortul a fost unul spectaculos, decorat cu flori naturale și compoziție din praline coapte, krantz de caramel sărat și sirop de coniac ars.
Poveștile de dragoste se scriu aici, într-un loc nobil, un loc care dăinuie. Palatul joacă rolul de mesager al artei, al culturii, al iubirii de frumos. Dragostea în esența ei îmbracă personalitatea acestei clădiri. Interioarele versatile oferă un decor special, în care luxul și rafinamentul se îmbină într-o armonie perfectă.
Apelează oricând cu încredere la specialiștii noștri, atunci când organizezi o petrecere pentru cununia civilă, nuntă, botez sau aniversare.

Cununia civilă la Palatul Noblesse, septembrie 2022 - Palatul Noblesse
Cununia civilă la Palatul Noblesse, septembrie 2022 - Palatul Noblesse
Cununia civilă la Palatul Noblesse, septembrie 2022 - Palatul Noblesse
Cununia civilă la Palatul Noblesse, septembrie 2022 - Palatul Noblesse