Botez, familia Pojar, octombrie 2021

Botezul și nunta sunt două evenimente cu o importanță aparte în viața oricărui om, momente care vor dăinui în amintirea fiecăruia pentru totdeauna.

Decoruri de nunta
Botez, familia Pojar, octombrie 2021 - Palatul Noblesse

Botez de poveste, nunta la palat, locație privată de nuntă și botez în Bucuresti, toate căutarile familiei Pojar și-au găsit răspunsul la Palatul Noblesse. Ei și-au dorit o locație specială, unde să celebreze alături de familie și prietenii apropiați, atât cununia lor religioasă, cât și botezul fiicei lor.

Din primul moment în care au pășit în interiorul palatului, amândoi soți au știut că acesta este locatâția de eveniment la care au visat. Ne-au mărturisit sincer, că interioarele elegante și rafinate ale palatului, îmbrăcate în culori și lumini calde, unde totul este amenajat într-o armonie perfectă, depășesc cu mult așteptările lor.

Aceștia au optat pentru ajutorul unui specialist în organizare de evenimente, Raxana Onacă, care ne-a ajutat să personalizăm în detaliu petrecerea. Fiecare element, de la alegerea modelului de scaun, decorarea mesei, place carduri și până la stabilirea meniului și ofertei de băuturi, toate au fost special alese și gândite conform preferințelor lor.

Partenerii noștrii pe partea de catering, Pastel Lab, au impresionat ca de fiecare dată prin savoarea și prospețimea preparatelor. Momentele dulci ale serii au fost asigurate de către Gatto Dolce, iar de aranjamentele florale s-a ocupat cu mare grijă și atenție la detalii, Idyllic Events.

Organizator

Palatul Noblesse
Telefon
+40749232311
Email
event.manager@palatulnoblesse.ro
Site web
Vezi site-ul web Organizator