Botez, familia Micu, aprilie 2022

Botez, familia Micu, aprilie 2022

Botezul este un eveniment cu totul aparte, încărcat de emoție și semnificații, un moment unic în viața copilului, dar și a părinților.

Organizarea unui botez necesită la fel de multă implicare, dăruire și, desigur, profesionalism ca în cazul oricărui alt eveniment, iar în cadrul Palatului Noblesse evenimentul tău va fi personalizat în detaliu, de la decorarea și amenajarea sălilor, până la alegerea meniului de mâncare și băuturi.
Palatul Noblesse, o locație plină de istorie, cu interioare grandioase și elegante, care te transpun în atmosfera vremurilor de altă dată, a balurilor sofisticate și a seratelor, este locul ideal pentru evenimente speciale, cu adevărat memorabile.
Familia Micu, și-a dorit pentru botezul băiețelului lor, o locație intimă, cu iz de poveste, iar când au descopit palatul din inima capitalei, au știut că este locația perfectă pentru petrecerea la care visau.
Aceștia au optat pentru un decor simplu și elegant, unde au predominat nuanțele de bej și crem.
Invitații au fost impresionați atât de frumusețea locației, cât și de serviciile impecabile de organizarea evenimentelor, oferite de echipa Palatului Noblesse.

Organizator

Palatul Noblesse
Telefon
+40749232311
Email
event.manager@palatulnoblesse.ro
Site web
Vezi site-ul web Organizator