Botez familia Cotenescu, februarie 2022

Botezul reprezintă un moment unic, atât în viața copilului, dar și a părinților, un eveniment încărcat de emoție și semnificații.

Decoratiuni botez
Aranjamente florale botez

Atât slujba religioasă, cât și petrecerea ce va avea loc după, vor rămâne în amintirea voastră și a celor aproapiați pentru totdeauna, iar locațiile alese vor juca un rol important în crearea unui eveniment cu adevărat special și memorabil.

Amplasat în centrul istoric al Bucureștiului, în imediata apropiere a Bisericii Sfinților, Palatul Noblesse reprezintă o adevarată bijuterie arhitecturală, care păstreaza vie eleganța nobilă și farmecul secolului trecut.

Interioarele sale impunătoare și fascinante, amenajate în diverse stiluri și decorate într-o armonie perfectă, vor accentua importanța unui moment atât de special în viața voastră și vor oferi invitaților o experiență cu adevarat unică.

În cadrul Palatului Noblesse, fiecare eveniment este personalizat în detaliu, de la decorarea și amenajarea sălilor până la alegerea meniului de mâncare și băuturi conform preferințelor clienților noștri.

Botez la Palatul Noblesse
Aranjamente florale botez

Organizator

Palatul Noblesse
Telefon
+40749232311
Email
event.manager@palatulnoblesse.ro
Site web
Vezi site-ul web Organizator