Botez exclusivist la Palatul Noblesse

Atunci când îți dorești un botez exclusivist, o petrecere cu ștaif și invitați speciali, Palatul Noblesse, palatul din inima Bucureștiului, este alegerea potrivită.

Botez exclusivist
Locatii botez Bucuresti

De cum au pășit în universul cu stil al Palatului Noblesse, Luiza și Claudiu, au fost uimiți de frumusețea acestei clădiri impunătoare și și-au dorit imediat ca petrecerea de botez a micuțului lor, o minune de bebeluș, să se desfășoare în sălile somptuoase ale palatului.

Un event planner dedicat

Colega noastră, Diana, event planner la Palatul Nobless, a fost atentă la toate cerințele clienților și le-a oferit acestora cele mai potrivite soluții, pentru petrecerea de botez.

Aceștia și-au dorit un botez exclusivist, în nuanțe calde de ivory, cu aranjamente florale delicate și sfeșnice mari, meniuri pe măsura evenimentului, dar și un animator haios – Ariciul Sonic, care să fie responsabil de distracția celor mici.

Diana, colega noastră, event planner-ul Palatului Noblesse, cu grija și atenția la detalii ce o caracterizează, a orchestrat toată această petrecere, la care au participat 40 de invitați, prinți și prințese, veniți din cele patru zări.

Bineînțeles că atracția principală a fost micuțul băiețel, proaspăt creștinat, de la care nu îți puteai lua ochii, care gângurea și zâmbea fără oprire, simțind parcă importanța momentului. Însă, toți invitații s-au bucurat de acest botez exclusivist, încă de la începutul petrecerii. Așa cum era de așteptat, prinții și prințesele, au fost întâmpinați cu vin spumant rece și un candy bar de unde nu au lipsit mini prăjiturile Pavlova, macarons, mini eclere, tarte cu fructe și multe altele. După cum vă imaginați, acest candy bar a fost și preferatul celor mici.

O locacație centrală, pentru un botez exclusivist

Imediat ce au pășit în sala Baroque, punctul central al acestei petreceri private, invitații au fost conduși la mesele îmbrăcate cu fețe de masă ivory, pe care au fost așejate o serie de aranjamente, pe cât de simple, pe atât de rafinate, care au strâns la un loc trandafirii albi, lisiantusul și hortensiile. Mesele au fost completate de sfeșnicele impresionante, dar și de farfuriile din porțelan cu margine aurie, precum și tacâmurile, tot în nuanțe de auriu. Scaunele din catifea ivory au completat acest decor minunat, pentru  acest botez de poveste.

Sala Baroque păstrează încă patina timpului, iar arhitectura o face parcă și mai potrivită pentru acest gen de petrecere. Aici, de-a lungul timpului, oameni marcanți ai vremii, au participat la seratele și balurile organizate de bancherul Leon Berkowitz, iar arhitecții Grupului Noblesse au încercat să readucă la viată fiecare parte a palatului. Dintre piesele originale care s-au păstrat, stucaturile care împodobesc tavanul, tocăria, dar și soba din teracotă albă, împodobesc frumos această sală.

Distracția s-a desfășurat și în sala Florance, luminoasă și în culori diafane, acolo unde DJ-ul s-a asigurat că toată lumea va dansa și se va veseli până la finalul petrecerii.

Copii s-au distrat în compania Ariciului Sonic, care a inventat povești fantastice pentru cei mici, i-a pictat pe față în modele felurite și colorate, și s-au jucat fără oprire.

Un meniu rafinat, pentru un botez exclusivist

Meniul a fost unul rafinat, pregătit cu grijă de partenerii noștrii de la Pastel Lab, ca să se ridice la nivelul unui botez exclusivist. Pe farfuriile invitaților au fost puse gustări fine – gravlax de somon, parfait de pui cu legume aromatizate în oțet de anason, terină de curcan, ruladă de brânzeturi cu struguri negri și creveți. A venit rândul peștelui, un file de cod la cuptor cu anghinare proaspătă prăjită, risotto cu dovleac și ciuperci deshidratate. La felul principal, invitații s-au bucurat de un piept de rață cu dulceață de afine, piure de morcovi, cartofi dauphinoise, mix de verdețuri și semințe, toate asezonate cu un delicios sos de casă, secretul bucătarului. Tortul festiv a fost un tort cu praline copate, kranz de caramel sărat și sirop de coniac ars.

Organizează și tu un botez exclusiviste la Palatul Noblesse.

Locatii premium pentru botez in Bucuresti
Candy bar botez
Aranjamente botez Bucuresti
Aranjamente florale botez

Palatul Noblesse

Str. Sfintilor, nr. 7, Sector 2
Bucuresti,021064Romania
+ Hartă Google
+40749232311
Vezi site-ul web Loc de desfășurare