Încarc Evenimente

« Toate Evenimente

  • Acest eveniment a trecut.

Arts after work, mai 2016

5 noiembrie 2020

Arts after work

Noblesse Interiors în parteneriat cu Asociația Culturală Noblesse a organizat prima ediție a expoziției Fusion Arts în perioada 21 mai-5 iunie 2016, la București, în cadrul Palatului  Noblesse-Lifestyle Palace . Fusion Arts este un fenomen artistic multidisciplinar care încurajează și susține artiștii naționali și internaționali să-și expună împreună operele pentru a oferi publicului larg o experiență complexă.

Peste 45 de artiști au fost selecționați să participe la Fusion Arts, iar în cele 16 zile de eveniment, ei si-au expus  lucrările din domeniul arhitecturii, sculpturii, picturii, accesoriilor hand-made, designului de interior și multe altele. Expoziția a fost însoțită de portofoliul de produse semnate de designeri internaționali, marca Noblesse Interiors (mobilier, decorațiuni, corpuri iluminat pentru interior și exterior). Evenimentul principal al expoziției Fusion Arts a avut loc în data de 27 mai și s-a numit “Arts after work”. S-a organizat sub formă de Garden Party, unde invitații s-au bucurat de un concert de jazz alături de drinks and food. Invitații au avut acces liber în Palatul Noblesse unde au admirat operele de artă expuse.

Palatul Noblesse – Lifestyle Palace este o cladire istorica de la 1881, complet consolidata, restaurata si amenajata de catre echipele de arhitecti si designeri Noblesse Interiors si Studio Insign si reprezinta un spatiu multifunctiona  care gazduieste pe langa show room-ul de design si evenimente corporate, private sau culturale.

Detalii

Dată:
5 noiembrie 2020
Eveniment Categories:
,

Loc de desfășurare

Palatul Noblesse
Str. Sfintilor, nr. 7, Sector 2
Bucuresti,021064Romania
+ Hartă Google
Phone
+40749232311
Vezi site-ul web Loc de desfășurare

Organizator

Palatul Noblesse
Phone
+40749232311
Email
event.manager@palatulnoblesse.ro
Vezi site-ul web Organizator