Conferinte

Conferinte - la Palatul Noblesse

Back to the future, mai 2022

Pentru evenimentul ”Back to the future”, ce a avut loc în 25 și 26 mai, Palatul Noblesse s-a dovedit a fi alegerea perfectă. Într-un cadru plin de istorie, un eveniment al viitorului s-a desfășurat impecabil, aducând împreună oameni de afaceri români și străini. În cadrul acestui eveniment au avut loc o serie de alte evenimente: lansarea unei agenții imobiliare, discuții private, o cină de gală, o conferință și un garden party. ”Back to the futer” a fost unul dintre ce..

0,00 lei

„Dream’s Balloon”, eveniment Asociaţia Zetta

„Dream’s Balloon”, eveniment dedicat femeilor diagnosticate cu cancer In luna noiembrie 2019, la Palatul Noblesse a avut loc un eveniment deosebit, “Dream‘s Balloon” sustinut de Asociaţia Zetta.  Evenimentul “Dream’s Balloon”, se aflã la a 6 –a ediţie şi este menit sã aducã zâmbete pe chipul femeilor diagnosticate cu cancer. Dream’s Balloon nu e un tratament medicamentos., este un gest de umanitate. Este un proiect din suflet, despre si pentru suflete! Ne-am bucurat împreu..

0,00 lei

„Carti de marketing de nota 10” – Institutul de Marketing

„Carti de marketing de nota 10” – Institutul de Marketing In data de 10.12.2019, Palatul Noblesse a gazduit in Sala Biblioteka Hub evenimentul „Carti de marketing de nota 10”, sustinut de Institutul de Marketing. In cadrul evenimentului s-a discutat despre marketing adaptat la realitatile locale, copywriting si slogane. Invitati speciali ai evenimentului au fost Florin Dumitrescu, PhD si Petre Barbu. Cartile au beneficiat si de autograful autorului. Palatul Noblesse est..

0,00 lei

Strategii pentru profit. Mentalitate pentru succes. Ianuarie, 2019

In Biblioteka Hub a avut loc evenimentul “Strategii pentru profit. Mentalitate pentru succes.” organizat de Antoaneta Banu. S-a dovedid a fi o seara productiva, in care am invatat foarte multe lucruri despre schimbarile socio-economice. Iar cel mai mult ne-au incantat cuvinetele spuse de Antoneta despre locatia noastra: “De curand am organizat in Biblioteka „Seara deschisa Strategii pentru profit. Mentalitate pentru profit. Am avut tot ceea ce am dorit, promt, eficace si c..

0,00 lei

Recrutare alternativa prin intermediul crowdsourcing, iulie 2019

La Palatul Noblesse a avut loc „Recrutare alternativa prin intermediul crowdsourcing”. Workshop-ul a fost sustinut in Biblioteka, sala de evenimente creata special pentru evenimente de networking, corporate si lansari. Aceasta este perfect echipata cu toate facilitatile necesare pentru o intalnire de succes. Design-ul sau industrial a fost realizat de Studio inSIGN, fiind premiat pentru originalitatea sa. Iata care au fost speakerii prezenti la workshopul „Recrutare altern..

0,00 lei

Practical Insights: Digital & Marketing Metrics, mai 2019

Evenimentul Practical Insights: Digital & Marketing Metrics, a avut loc la Palatul Noblesse, cladire monument istoric aflata in inima Bucureștiului.  Teodora Șaguna, Head of Brand Marketing & Communication Romania, Fashion Days Group și Cristina Șerban, Product Marketing Manager, Bitdefender, au sustinut o discutie deschisa, in care au impartasit din experienta lor de specialisti de marketing.   ..

0,00 lei

Institutul de Marketing, ianuarie 2019

Pe 19 ianuarie a avut loc, la Palatul Noblesse, prima intalnire a cursantilor si absolventilor inscrisi la programele de certificare internationala Chartered Institute of Marketing (CIM).  Palatul Noblesse este locul ideal pentru evenimente corporate si exclusiviste, creand cadrul perfect pentru evenimentele tale! ..

0,00 lei

GWC Bucharest: The Art of Networking Training +Breakfast-iunie, 2019

Palatul Noblesse gazduieste evenimente lunare de networking pentru principalele comunitati de business din Bucuresti. Aici a avut loc GWC Bucharest: The Art of Networking Training +Breakfast. Baroque, sala de evenimente exclusiviste ofera cadrul ideal in care se pot desfasura evenimente corporate, de networking si conferinte, la cele mai inalte standarde. Sala dispune de sonorizare si un videoproiector folosit adesea in prezentari. GWC Bucharest: The Art of Networking Trai..

0,00 lei

Global Woman Club Bucharest – September Breakfast

Astazi la Palatul Noblesse a avut loc inca o editie a evenimentului lunar Global Woman Club Bucharest – September Breakfast. Global Woman Club a fost fondatat pentru prima data in Londra de catre Maria Sula in 2016. Clubul isi propune sa aduca impreuna femei de succes din intreaga lume. Aici se creeaza un mediu oportun in care fiecare isi poate dezvalui micile secrete. Fiecate contribuie cu idei si sfaturi din propria experienta profesionala, punandu-se altfel in aplicare ..

0,00 lei

Global Woman Club Bucharest – November Breakfast

Palatul Noblesse – eveniment Global Woman Club Bucharest In data de 25 noiembrie 2019 la Palatul Noblesse a avut loc înca o ediţie a evenimentului lunar Global Woman Club Bucharest – November Breakfast. Global Woman Club a fost fondatat pentru prima data în Londra de cãtre Maria Sula în 2016. Clubul îşi propune sã aducã împreunã femei de succes din întreaga lume. Aici se creeaza un mediu oportun în care fiecare îşi poate dezvãlui micile secrete. Fiecate contribuie cu id..

0,00 lei

Global Woman Club Bucharest Summer Breakfast July-iulie 2019

La Palatul  Noblesse, monument istoric,  a avut  loc evenimentul de networking Global Woman Club Bucharest Summer Breakfast July. Aici isi dau intalnire femei de calitate care s-au remarcat in domeniul lor de activitate. Este un prilej bun de impartasire de idei si de cunostintele rezultate dintr-o experienta vasta si de valoare. In eleganta sala de evenimente Baroque, conversatiile creative si pline de substanta isi fac loc cu usurinta printre participanti. La Global Woma..

0,00 lei

Eveniment de networking- GWCB August Breakfast

In fiecare luna la Palatul Noblesse in  Bucuresti,  are loc un eveniment de networking dedicat femeilor antreprenoare sau cu o cariera de succes. Evenimentul se numeste Global Woman Club Bucharest August Breakfast si se prezinta sub forma unui „mic dejun”, unde invitatii pot interactiona si isi pot expune ideile. Despre Global Woman Club Global Woman Club a luat nastere  intr-un birou din centrul Londrei. Organizatia a fost fondata de Mirela Sula in 2016.  Obiectivul pe..

0,00 lei

Conferinta HoRes, evenimentul aniversar al revistei HoRes

In data de 25 octombrie 2019, Palatul Noblesse a gazduit Conferinta HoRes, evenimentul aniversar al revistei HoRes. In cadrul evenimentului si-au dat intalnire: Catalin Mahu, Chef Jakob Hausmann, Antonio Passarelli, Michael Passarelli, Chef Cezar Munteanu, Radu Savopol, Sabin Cernea, Anca Nedea Pavel, Razvan Pirjol, Calin Ile, Dragos Raducan, Daniel Mischie, Dragos Panait, Octavian Moldovan, Simona Constantinescu, Cristina Huzum, Larisa Budaca, Gratiela Badicu, Nicu Moroianu,..

0,00 lei

Conferinta Forever Young Magazine – Decembrie 2019

Conferinta Forever Young Magazine – Decembrie 2019 La Palatul Noblesse a avut loc Conferinta Forever Young Magazine, editia Decembrie 2019. Evenimentul a abordat conceptul de anti -aging, urmarind atat preventiv, cat si curativ, prelungirea tineretii, prin studii in domeniu, informatii din mai multe specialitati medicale corelate cu anti-aging-ul, nutritie, miscare, relaxare, stil de viata, tehnologii si produse anti-imbatranire. Un workshop dedicat femeilor antreprenoare ..

0,00 lei

Conferința de educație timpurie- Act PR

Palatul Noblesse a găzduit pe data de 1 Noiembrie Conferința de educație timpurie First 7. Tema conferinței a fost “Educație pozitivă: mediu fericit, resurse infinite” și a avut scopul de a informa și educa profesioniști care lucrează cu copii de la 0 la 6 ani: educatori, învățători, psihologi, pedagogi, asistenți medicali, supraveghetori și îngrijitori din creșe și grădinițe. Prin această acțiune s-a urmărit îmbunătățirea sistemului de educație din România. Viitorul tiner..

0,00 lei

Afişare 1 - 15 din 18 (2 pagini)