Osnat PELED

„Palatul Noblesse este una dintre cele mai grozave locatii pe care am vazut-o in Bucuresti. Pe langa pozitionarea foarte buna, in centrul Bucurestiului, acesta ofera o atmosfera magica pentru orice tip de eveniment. Aici am gazduit pana acum un eveniment de networking, un targ de fashion, un workshop de business si un program de leadership, avand de fiecare data o experienta extraordinara si un feedback pozitiv din partea membrilor nostri. Suntem mereu bucuroase sa le aducem pe membrele noastre la evenimentele pe care le organizam la Palat, intrucat ne ofera de fiecare data o experienta grozava din toate punctele de vedere si, mai presus de orice – un serviciu minunat din partea echipei dedicate a Palatului Noblesse.”

EN:

„Palatul Noblesse is one of the most amazing venues I have seen in Bucharest.
Besides the great location, in the heart of Bucharest, it is offering a magical atmosphere for any kind of event.
We have been hosting a networking event, fashion fair, a business workshop and a leadership program getting extraordinary experience and feedbacks from our members.
We are always so happy to bring BWFR members to events in the Palace, as it is always offering a great experience from all the aspects and, above all – a wodnerfull service from the Palatul Noblesse dedicated team.”

Partajeaza acest articol