Evenimente private

SERVICII

Palatul Noblesse

Palatul Noblesse – Lifestyle Palace – locul de poveste pentru evenimente private memorabile

De la deschidere și până în prezent, Palatul Noblesse a găzduit numeroase evenimente private, fiecare scriind o pagină de poveste pentru cele mai frumoase și de neuitat momente din viața oaspeților noștri .

Impresionant prin arhitectură și design-ul său, palatul este îmbrăcat în artă și romantism. El dăinuie de un veac, ca o amprentă a culturii și a ceea ce este frumos și nobil, în inima Bucureștiului.  Interioarele sale versatile permit crearea unui decor care să se potrivească și celor mai exigente gusturi, tematica nunții sau a botezului putând fi adaptată așa cum ai visat. În exteriorul mărețului palat, se află o gradină feerică, plină de lumină și culoare, care ne luminează plăcut fiecare seară de vara. Iar dacă invitații nu sunt încă surprinși de frumusețea locului, atunci cu siguranță pictura de pe tavanul Sălii Baroque  îi va lăsa fără cuvinte.

La Palatul Noblesse poți organiza o nuntă de vis, un botez de poveste, o aniversare sau o petrecere privată, alături de familie și cei mai dragi prieteni. De asemenea, sălile și grădina Palatului Noblesse sunt alegerea perfectă pentru orice tip de ședințe foto sau video.

Evenimente private

Nuntă de vis la Palat

Nunta la Palat este și va rămâne visul oricărei femeie. Nu credem că există femeie care să nu își fi imaginat vreodată că în ziua marelui eveniment devine o prințesă.

Palatul Noblesse, din centrul Bucureștiului, îndeplinește această dorință, o face unică și o ridică la standardul visat de prințesă.

Botez la Palat​

Botez la Palat este fără îndoială, unul dintre acele evenimente private încărcate de emoție pură, de iubire, de acel nou început de drum pe care micuța ființă fragilă ne însoțește. Pentru celebrarea botezului, Palatul Noblesse se transformă în acel loc de poveste cu prinți și prințese, unde universul creează cadrele perfecte pentru acest eveniment.

Știm cât este de important să avem la îndemână toate facilitățile. Unul dintre atuurile pe care îl deține Palatul Noblesse în acest sens este acela că, pentru evenimentul privat plănuit, puteți alege biserica care se află vis-a-vis de locul unde se va ține petrecerea.

Botez la palat
Evenimente private

Petreceri private la Palat

Sunt momente în viața noastră pe care le dorim memorabile, iar petrecerile private fac parte din această categorie.

Fie că este vorba despre o aniversare, o petrecere privată între cei mai buni prieteni, o reuniune alături de colegi sau de o cină intimă, Palatul Noblesse oferă acele cadre spectaculoase pentru organizare petreceri private la Palat, la cele mai înalte standarde.

Sedinte foto si/sau video la Palat

Pentru ședințele foto și/sau video (nunta, botez, aniversări, petreceri private), Palatul Noblesse oferă acel fundal spectaculos, perfect versatil, cu un univers unic, al vremurilor de mult apuse, dar transpuse perfect în prezent, fiind spațiul de inspirație diferit de studiourile clasice.

Într-adevăr aici veți avea cele mai reușite și unice ședințe foto pe care toata lumea le v-a admira. Și credeți-ne pe cuvânt când afirmăm aceste lucruri. Mărturie stau sedințele foto găzduite de palat și pe care le puteți admira.

Sala Regent

Palatul Noblesse - Facilități

Palatul Noblesse pune la dispoziția oaspeților săi spații ce asigură o deplină și facilă funcționalitate pentru orice tip de eveniment privat.

6 saloane amenajate pe diferite stiluri la parter (Gallery, Luxury, Baroque, Florence, Regent, Bucătaria Opera).

6 saloane amenajate pe diferite stiluri la parter (Gallery, Luxury, Baroque, Florence, Regent, Bucătaria Opera).

Biblioteka este un spațiu inedit aflat la demisol și are acces direct la grădină. Poate găzdui workshop-uri, conferințe, training-uri, etc.

O curte generoasă de 600 mp, o oază de verdeață și intimitate în atmosfera istorică a Bucureștiului.

Capacitate maxima în interior 100 persoane (asezare la masă) și 300 persoane (tip cocktail).

Locuri de parcare în imediata vecinatate a palatului, disponibile la cerera clientului.

De ce să optezi pentru un eveniment privat la Palatul Noblesse?

Este singurul palat complet consolidat și restaurat la cele mai înalte standarde din București, unde arhitectura luxoasă se îmbină cu eleganța intimă a acestuia.

Monument istoric de secol XIX, prima clădire în stil eclectic din centrul Bucureștiului, construită de faimosul arhitect Alexandru Săvulescu.

Locație premium centrală, situată în chiar centrul Bucureștiului, la doar 5 minute de Piața Universității.

O experiență unică și complexă. Descoperă 135 de ani de istorie readuși la viață de arhitecții și designeri Noblesse Group.

Tur exclusivist al Palatului Noblesse cu posibilitatea de a vizita expozițiile Fusion Arts, dar și cele mai noi colecții internaționale de design interior semnate de Noblesse Group.

Pentru că avem experiența a sute de evenimente de succes, organizate pentru cele mai importante companii din toate domeniile, dar și pentru clienți privați.

Dotări moderne (echipamente profesionale complete de sonorizare, microfoane wireless, proiector HD profesional, plasme).

Spații versatile pe diferite stiluri, asigurând intimitate și posibilitatea organizării unor evenimente memorabile, unice.

Biserica Sfinților din București este situată lângă Palatul Noblesse. Bisericuța este celebră datorită sibilelor de pe pereții acesteia, care s-au păstrat atât de bine de-a lungul timpului. Primitoare și caldă, a fost martoră la multe povești frumoase între tinerii îndrăgostiți.

De asemenea, pentru momentele de odihnă și pentru confortul mirilor sau al părinților, aveți la dispoziție un apartament la etaj, Camera Principesei, complet funcțional și dotat după cele mai înalte standarde, astfel încât seara petrecută la Palat să fie cu adevărat memorabilă.

PALATUL NOBLESSE

Gama Completă de Servicii

Îți punem la dispoziție facilități și servicii la cele mai înalte standarde, pentru că ne dorim ca Palatul Noblesse să fie locul în care evenimentele private vor beneficia de acea unicitate și vor depăși orice așteptare.

Event Manager dedicat

Design de eveniment personalizat

Catering (meniuri personalizate la cerere)

Entertainment (DJ, band-uri live, dansatori, etc.)

Aranjamente florale și decoruri speciale

Servicii profesionale Foto-Video

Servicii inchiriere stuff (hostess, ospatari, bucatari, curatenie)

Valet Parking, Pază și Securitate

Închiriere pian de la 1800, acordat și restaurat

Te invităm cu drag să faci o vizită în lumea de poveste a Palatului Noblesse, situat pe strada Sfinților 7, în inima Bucureștiului, unde ne dorim să creăm împreună cu tine, cele mai reușite evenimente private.

Special Moments That Live Forever

CONTACT

Solicită oferta