SERVICII

Palatul Noblesse

Palatul Noblesse - Lifestyle Palace – locul de poveste pentru cele mai memorabile evenimente private

De la deschidere și până în prezent, Palatul Noblesse a găzduit numeroase evenimente private , care fiecare a scris o pagina de poveste pentru cele mai frumoase si de neuitat momente din viata oaspetilor nostri .

Impresionant prin arhitectură și design-ul său, palatul este îmbrăcat în artă și romantism. El dăinuie de un veac, ca o amprentă a culturii și a ceea ce este frumos și nobil, în inima Bucureștiului.  Interioarele sale versatile permit crearea unui decor care sa se potrivească și celor mai exigente gusturi, tematica nunții sau a botezului putând fi adaptată așa cum ați visat. În exteriorul mărețului palat, se află o gradină feerică, plină de lumină și culoare, care ne luminează plăcut fiecare seară de vara. Iar dacă invitații nu sunt încă surprinși de frumusețea locului, atunci cu siguranță pictura de pe tavanul Sălii Baroque  îi va lăsa fără cuvinte.

Ca să creionați mai ușor scenariul pentru evenimentul privat la care visați și să previzualizați palatul, vă invităm să accesați și meniul Descoperă palatul

Mentionam cateva tipuri de evenimente ce au scris o pagina in povestea palatului:

• Nunti • Botezuri • Aniversari • Petreceri • Sedinte foto private

Palatul Noblesse pune la dispoziția oaspeților săi spații ce asigură o deplină și facilă funcționalitate pentru orice tip de eveniment privat , astfel:

6 saloane amenajate pe diferite stiluri la parter (Gallery, Luxury, Baroque, Florence, Regent, Bucătaria Opera)
7 camere magice la etaj ( Camera Domniței, Cavalerului, Marchizei, Ducesei, Principesei, Romantică, Foaier Frech Style)
Un spațiu inedit la demisol, dedicat cursurilor, conferințelor, workshop-urilor și training-urilor denumit Biblioteka Hub cu iesire directa pe terasa
O curte generoasa de 600 mp, o oază de verdeață și intimitate în atmosfera istorică a Bucureștiului.
Capacitate maxima in interior 120 persoane (asezare la masă) și 300 persoane (tip cocktail).
Locuri de parcare in imediata vecinatate ,disponibile la cerere

De ce să optezi pentru un eveniment privat la Palatul Noblesse?

Singurul palat complet consolidat si restaurat la cele mai inalte standarde din Bucuresti.
Locație premium centrală (situat în centrul Bucureștiului, la doar 5 minute de Universitate).
Monument istoric de secol XIX, prima clădire în stil eclectic din centrul Bucureștiului, construită de faimosul arhitect Alexandru Săvulescu
Experiență unică și complexă. Descoperă 135 de ani de istorie, 3 perioade relevante în istoria României, de la frumusețea aristocrată sub proprietatea bancherului Bercovitz, la funcționarea ca și Palat al Pionierilor și Șoimilor Sector 2, până la perioada modernă, de la achiziționarea de către Noblesse Group International
Tur exclusivist al Palatului Noblesse cu oportunitatea de vizitare expoziții Fusion Arts dar și cele mai noi colecții internaționale de design interior semnate de Noblesse Group.
Experiența a sute de evenimente de succes organizate pentru cele mai importante companii din toate domeniile
Dotari moderne (echipamente profesionale complete de sonorizare, microfoane wireless , proiector HD profesional, plasme )
Spatii versatile pe diferite stiluri , asigurand intimitate si posibilitatea organizarii unor evenimente memorabile , unice
Clădire, monument istoric, complet restaurată și consolidată la cele mai înalte standarde, unic în Europa, un adevărat centru de evenimente, artă și design, recunoscut de diferite organizații la nivel național și internațional

Nunta de vis la Palat

Nunta la Palat este și va rămâne visul tuturor femeilor. Nu credem că există femeie care să nu își fi imaginat vreodată că în ziua marelui eveniment devine o prințesă.

Palatul Noblesse, din centrul Bucureștiului, îndeplinește această dorință, o face unică și o ridică la standardul visat de prințesă.

Sedinte foto si/sau video la Palat

Pentru ședințele foto și/sau video (nunta, botez, aniversări, petreceri private), Palatul Noblesse oferă acel fundal spectaculos, perfect versatil, cu un univers unic, al vremurilor de mult apuse, dar transpuse perfect în prezent, fiind spațiul de inspirație diferit de studiourile clasice.

Într-adevăr aici veți avea cele mai reușite și unice ședințe foto pe care toata lumea le v-a admira. Și credeți-ne pe cuvânt când afirmăm aceste lucruri. Mărturie stau sedințele foto găzduite de palat și pe care le puteți admira

Petreceri private la Palat

Sunt momente în viața noastră pe care le dorim memorabile, iar petrecerile private fac parte din această categorie.

Fie că este vorba despre o aniversare, o petrecere privată între cei mai buni prieteni, o reuniune alături de colegi sau de o cină intimă, Palatul Noblesse oferă acele cadre spectaculoase pentru organizare petreceri private la Palat, la cele mai înalte standarde.

Botez la Palat

Botez la Palat este fără îndoială, unul dintre acele evenimente private încărcate de emoție pură, de iubire, de acel nou început de drum pe care micuța ființă fragilă ne însoțește. Pentru celebrarea botez-ului, Palatul Noblesse se transformă în acel loc de poveste cu prinți și prințese, unde universul creează cadrele perfecte pentru acest eveniment.

Știm cât este de important să avem la îndemână toate facilitățile mai ales când este vorba de nuntă sau botez. Unul dintre atuurile pe care îl deține Palatul Noblesse în acest sens este acela că pentru evenimentul privat plănuit puteți alege biserica care se află vis-a-vis de locația unde se va tine petrecerea.

Biserica Sfinților din București este lângă Palatul Noblesse. Bisericuța este celebră datorită sibilelor de pe pereții acesteia care s-au păstrat atât de bine de-a lungul timpului. Primitoare și caldă, a fost martoră la multe povești frumoase între tinerii îndrăgostiți.

De asemenea, pentru momentele de odihnă și pentru confortul mirilor sau al părinților, aveți la dispoziție un apartament la etaj Camera Principesei, complet funcțional și dotat după cele mai înalte standarde, astfel încât seara petrecută la Palat să fie cu adevărat memorabilă.

Palatul Noblesse

Gama Completa de Servicii

Pentru că ne dorim ca Palatul Noblesse să fie locul în care fiecare eveniment companie să beneficieze de acea unicitate și să depașească orice așteptare, punem la dispoziția dumneavoastra facilități și servicii la cel mai înalt standard


Inchiriere pian de la 1800 acordat și restaurat, complet funcțional.

Event Manager dedicat evenimentului

Design de eveniment personalizat la cerere.

Catering (meniuri personalizate pregătite de chefi de renume la cerere).

Servicii de Entertainment

Valet Parking, Paza si Securitate

Servicii inchiriere stuff (hostess, ospatari, bucatari, curatenie)

Servicii Foto/Video

Servicii decoratiuni florale

Vă invităm cu drag să faceți o vizită în lumea de poveste a Palatului Noblesse, situat pe strada Sfinților, nr.7, în inima Bucureștiului, unde ne dorim să creăm împreună cu Dvs acele evenimente private de care să vă amintiți întotdeauna cu plăcere.

Special moments that live forever!

DESCOPERA PORTOFOLIU

Solicita Oferta

Contact