Sala Luxury – O intruchipare a frumosului

 

Asa cum este evidentiat in denumire, sala Luxury are un design special, imbinand ireprosabil decoratiunile de lux cu mobilier al marilor branduri din acest domeniu. Atat accentele luxury cat si nuantele deschise ale pieselor de mobilier, armonizeaza incaperea, ceea ce face din Luxury o sala de evenimente in Bucuresti perfecta.

 

Sala Luxury- Prima optiune a pasionatilor de frumos

 

Pasind in sala Luxury, te vei lasa purtat intr-o atmosfera eleganta, cu nuante luxury puse in evidenta de stilul eclectic, multa lumina natura si o pictura statement pe unul dintre peretii salii.

In aceasta camera regasim mixul de alb si negru din marmura, un mix and match perfect, fiind un spatiu ideal pentru mese private, expozitii diverse, evenimente intr-un cadru restrans, workshop-uri, sedinta foto, lansari de produse sau conferinte. Camera are o suprafata de 25 de mp si este dotata cu sistem de sonorizare.

Fashion, lifestyle si lux, acestea sunt cateva din ingredientele pe care le-am folosit la amenajarea acestei camere, oferind un altfel de exemplu in designul interior de calitate.

Armonios amenajata si cu multa lumina naturala, este optiunea ideala ca sala de evenimente in Bucuresti.

 

Incursiune in vremuri de mult apuse

 

In tandem cu stilul architectural al Palatului Noblesse, sala Luxury aduce in atentia publicului frumusetea de odinioara, prin accente moderne, precum corpurile de iluminat, oglinda aurie si obiectele de mobilier in ton cu ultimele tendinte. Aceasta incapere se afla in preferinta persoanelor care doresc o sala de evenimente in Bucuresti.

 

      

  

    

 

Special Moments that Live Forever!

Trimite solicitare

*toate campurile sunt obligatorii