Petreceri private

Petreceri private - la Palatul Noblesse

Reuniune - 20 ani de la terminarea facultatii

Emotie si bucurie la reintalnirea de 20 de ani de la absolvirea Facultatii Finante Banci a Academiei de Studii Economice Bucuresti, care a avut loc in cadrul Palatului Noblesse, o locatie unica pentru evenimente memorabile. Peste 80 de persoane au raspuns afirmativ la initiativa organizatorilor, in ciuda contextului epidemiologic in care ne aflam. A fost o intalnire de suflet, de aducere aminte, de comuniune si bucurie pentru promotia 1998 – 2001. Unul dintre absolv..

0,00 lei

Petrecere de Logodna tematica Great Gatsby

Cum v-am obisnuit de fiecare data, evenimentele la Palatul Noblesse sunt unice, inspirationale si memorabile. Petrecerea de logodna a Adinei cu Ovidiu a avut ca tematica eveniment Great Gatsby.   Tematica eveniment- Extravaganta si Lux   La Palatul Noblesse a reinviat atmosfera luxoasa, decadenta a perioadei interbelice pe care invitatii au apreciat-o si simtit-o la cote maxime. Candelabru, pirmida de sampanie, aranjamente florale luxoase, mancaruri rafinate s..

0,00 lei

Petrecere de Craciun – Group Noblesse, decembrie 2014

  Incheierea lui 2014 nu se putea face altfel decat cu evenimentul de final de an al Group-ului Noblesse, in cadrul acestuia au fost nelipsite suprizele pentru copii, un Mos Craciun desprins din povesti si adus special in frumoasele sali ale Platului Noblesse, astfel incat sa umple de bucurie inimile copiilor dornici de cadouri cat mai frumoase. Pentru seniorii am ales sa facem schimb de cadouri dupa modelul secret Santa. Nelipsite au fost mancarurile traditionale, muzica ..

0,00 lei

Petrecere aniversara – 08.11.2014

In seara zile de 08.11.2014 Palatul Noblesse a gazduit o frumoasa petrecere aniversara privata, din cadrul careia n-au lipsit delicatesele, surprizele, muzica si voia buna alaturi de invitatii absolut minunati care s-au bucurat de ambianta selecta si totusi au savurat la maxim toate momentele efervescente ale serii. Nu uitati ca Centrul de Arte si Evenimente – Palatul Noblesse va pune la dispoziţie gama completă de servicii care vor da clasă evenimentului dumneavoastră pri..

0,00 lei

Aniversare, septembrie 2017

Aniversare la palat! Cum iti poti sarbatori mai frumos ziua de nastere, daca nu intr-un palat, alaturi de cei dragi? Parterul Palatului Noblesse poate fi transformat in functie de tematica aleasa. Cladire monument istoric situata in centrul Bucurestiului (zona Universitate), ofera locatia perfecta pentru o petrecere privata. Palatul Noblesse – Lifestyle Palace se dovedeste a fi alegerea perfecta pentru evenimentul dumneavoastra, fiind un spatiu dedicat elegantei clas..

0,00 lei

Aniversare, martie 2017

Palatul Noblesse- Lifestyle Palace, situat in centrul Bucurestiului, pune la dispozitie spatii inedite, amenajate in stiluri diferite, un loc unic si rafinat pentru organizarea unei aniversari. Palatul Noblesse – Lifestyle Palace se dovedeste a fi alegerea perfecta pentru evenimentul dumneavoastra, fiind un spatiu dedicat elegantei clasice, impunator si fascinant prin fiecare detaliu architectural care se gaseste in salile sale, dar unde tehnologia moderna a fost integrata..

0,00 lei

Afişare 1 - 6 din 6 (1 pagini)