Aniversare privata, mai 2022

“Va multumim din suflet pentru petrecerea pe care ati organizat-o pentru noi. A fost un eveniment memorabil, apreciat in mod deosebit de invitatii nostri. Ideile creative pe care ni le-ati propus, planificarea impecabila si atentia acordata celor mai mici detalii au asigurat succesul evenimentului si o experienta unica intr-un décor rafinat si incantator.”  Rares Burlacu si Madalina Eremia

Rares Burlacu a ales sa marcheze implinirea a 50 de ani printr-o petrecere aniversara inedita, alaturi de familie, prieteni apropiati si colegi, iar Palatul Noblesse s-a dovedit a fi alegerea ideala.

 

Povestile prind viata atunci cand crezi cu adevarat, iar Palatul Noblesse este locul ideal pentru evenimente private inedite, cu adevarat memorabile.

Interioarele sale pline de eleganta si rafinament, te indeamna sa te simti bine si sa traiesti acel moment special din plin. Romantismul isi lasa amprenta prin arta care imbraca palatul si prin atmosfera de poveste.

Palatul Noblesse iti este alaturi cu servicii complete de organizare eveniment, astfel incat fiecare eveniment sa decurga asa cum ti-ai dorit iar invitatii sa fie surprinsi intr-un mod cat mai placut.