Aniversare 1 an Amiray Zeed, aprilie 2022

Prima aniversare a copilului vostru este un moment extrem de emotionant, o zi care va ramane pentru totdeauna in amintirea voastra ca parinti si despre care si el isi va dori sa ii povestiti peste ani.

Fie ca alegeti o petrecere cu familia si multi prieteni sau ceva foarte restrans, organizarea acestei aniversari merita toata atentia si implicarea voastra.

Familia Zeed, si-a dorit pentru aniversarea de 1 an a baietelului lor, Amiray, o petrecere desprinsa din povesti, iar Palatul Noblesse s-a dovedit a fi locatia ideala pentru evenimentul lor.

Tematica petrecerii s-a concentrat in jurul a doua concepte, “Agentul 007” si “Tuxedo”, iar aceasta s-a regasit atat in decor, candy bar, tortul aniversar, cat si in momentele de entertainment alese.

Decorul glamorous, in nuante de ivoire, negru si auriu, care a fascinat toti invitatii, a fost realizat de Maison Daddo.

Pianistul Xenti Runceanu, impreuna cu sotia sa, violonista Florentina Runceanu au oferit doua momente live extrem de emotionante, iar Dj Cristi (Urban Events) a intretinut atmosfera pe tot parcursul petrecerii.

Meniul cu specific libanez a fost personalizat intocmai preferintelor clintilor, iar partenerii nostri, Pastel Lab, au impresionat si de acesta data atat prin savoare si gust, cat si prin prezentarea preparatelor.

Palatul Noblesse, o locatie plina de istorie, cu interioare grandioase si elegante, este locul ideal pentru evenimente speciale, cu adevarat memorabile.  Acesta poate gazdui evenimente intime, cu 20 – 30 de invitati, dar si evenimente mai mari, capacitatea maxima fiind de 100 de persoane.

Pentru mai multe detalii legate de organizarea unui botez de poveste la Palatul Noblesse, va rugam sa ne contactati prin email - event.manager@palatulnoblesse.ro sau telefonic la +40 749 232 311.