Sala Regent, un ambient intim si elegant

În dreapta sălii Baroque se deschide o nouă încăpere, diferită de toate celelalte, sala Regent.

În dreapta sălii Baroque se deschide o nouă încăpere, diferită de toate celelalte, sala Regent.
Pereții sunt îmbrăcați în boiserie din lemn de nuc, cu profile și decoruri aurite pentru a da mai multă greutate aceste săli. Puteți lua loc pe canapeau primitoare sau pe fotoliul din piele aflat în fața șemineului.
Elemente din cele două stiluri Ludovic al XV-lea și Ludovic al XVI-lea se întrec pentru a-și arăta frumuseața și supremația. Și dintr-o luptă atât de covârșitoare de stiluri și influențe, abundă vase din porțelan chinezesc, busturi și statuete, cărți vechi și sfeșnice din bronz, albume, rame foto și alte decorațiuni și o tapiserie de mari dimensiuni pe perete, realizată în zilele noastre ca să reconstituie o epocă demult uitată.
Este o camera intimă, voită așa și atent amenajată, să primească întâlniri mai mici, private sau un colț de refugiu la marile evenimente. Dispune de intrare separată și de o baie fastuoasă.
Sala Regent se poate închiria separat pentru discuții private sau întâlniri de afaceri, dar și pentru ședințe foto sau prezentări de produse.
Sala are o suprafață de 24 mp și poate acomoda pana la 14 persoane. Dispune de video-proiector, ecran, flipchart, aer condiționat, Wi-Fi.

Stucaturi – originale
Tocăria – originală
Pardoseala – marmură în combinație de alb și negru, un joc geometric realizat prin tehnica ”water-jet”
Opere de artă – artiști contemporani, portofoliu Fusion Arts
Piese de mobilier – portofoliu Noblesse Interiors

Atunci când vine vorba de organizare de evenimente în București, Palatul Noblesse oferă, pe lângă un cadru versatil, o gamă completă de servicii precum: event manager dedicat, design de eveniment, meniuri personalizate, aranjamente florale, servicii foto – video, entertainment, tur ghidat al palatului, închiriere pian de la 1800, recondiționat și în perfectă stare și multe altele.
De asemenea, organizăm evenimente din cele mai diverse, de la expoziții de artă și târguri, la evenimente private și evenimente corporate, dar și evenimente caritabile.