Sala Luxury – O intruchipare a frumosului

Sala Luxury ne poartă într-o atmosferă elegantă, cu note luxury puse în evidență de stilul eclectic, de lumina naturală și de pictura statement aflată pe unul dintre pereții săli

Sala Luxury se afla în dreapta holului central și, așa cum îi spune și numele, este decorată cu multe piese luxury, de la mobilierul unor brand-uri celebre la decorațiunile de lux. Această sală este întradevăr o cameră selectă, o încântare chiar și pentru cei mai exigenți privitori. Și totusi camera poartă amprenta vechilor stucaturi restaurate, vopsite albe pentru a scoate în evidență și mai bine frumusețea mobilierului și a decorațiunilor de lux. Pardoseala este făcută din marmură special tratată, în nuanțe de alb și negru, contrastante, dar atat cât să dea bine împreună, într-un joc simplu, dar luxos.
Sala Luxury se poate închiria separat pentru cine private sau de afaceri, discuții și întâlniri de afaceri, dar și pentru ședințe foto sau prezentări de produse.
Sala are o suprafață de 25 mp și poate acomoda pînă la 14 persoane. Dispune de video-proiector, ecran, flipchart, aer condiționat, Wi-Fi.

Stucaturi – originale
Tocăria – originală
Pardoseala – marmură în combinație de alb și negru, un joc geometric realizat prin tehnica ”water-jet”
Opere de artă – artiști contemporani, portofoliu Fusion Arts
Piese de mobilier – portofoliu Noblesse Interiors

Atunci când vine vorba de organizare de evenimente în București, Palatul Noblesse oferă, pe lângă un cadru versatil, o gamă completă de servicii precum: event manager dedicat, design de eveniment, meniuri personalizate, aranjamente florale, servicii foto – video, entertainment, tur ghidat al palatului, închiriere pian de la 1800, recondiționat și în perfectă stare și multe altele.De asemenea, organizăm evenimente din cele mai diverse, de la expoziții de artă și târguri, la evenimente private și evenimente corporate, dar și evenimente caritabile.