Sala Gallery – unde clasicul si modernul se impletesc armonios

Sala Gallery este îmbinarea perfectă între modern și clasic. Piesele de mobilier clasice se îmbină perfect cu picturile moderne expuse pe pereții acestei săli

Sala Gallery este prima sala din stânga holului central. Această sala, la fel ca într-o galerie de artă, este decorată cu piese de mobilier prețioase, aflate în portofoliul Noblesse Interiors, și tablouri sau sculpturi ale unor artiști contemporani aflați în portofoliu Fusion Arts.
Tavanul sălii Gallery, renăscut la viață, păstrează stucaturile originale, atent restaurate și date cu var alb, pentru a rămâne imaculate și simple. Pardoseala din această sală este un joc de marmură albă și neagră, un stil la granița dintre clasic și contemporan.
Sala Gallery se poate închiria separat pentru diferite întâlniri de afaceri, prânzuri sau cine de afaceri.
De asemenea, poate fi închiriată separat pentru ședințe foto sau podcasturi.
Sala are o suprafață de 25 mp și poate acomoda până la 14 persoane. Dispune de video-proiector, ecran, flipchart, aer condiționat, Wi-Fi.

Stucaturi – originale
Tocăria – originală
Pardoseala – marmură în combinație de alb și negru, un joc geometric realizat prin tehnica ”water-jet”
Opere de artă – artiști contemporani, portofoliu Fusion Arts
Piese de mobilier – portofoliu Noblesse Interiors

Atunci când vine vorba de organizare de evenimente în București, Palatul Noblesse oferă, pe lângă un cadru versatil, o gamă completă de servicii precum: event manager dedicat, design de eveniment, meniuri personalizate, aranjamente florale, servicii foto – video, entertainment, tur ghidat al palatului, închiriere pian de la 1800, recondiționat și în perfectă stare și multe altele.
De asemenea, organizăm evenimente din cele mai diverse, de la expoziții de artă și târguri, la evenimente private și evenimente corporate, dar și evenimente caritabile.