DESCOPERIȚI PALATUL NOBLESSE

Holul central

Un hol prin definiție este un spațiu de trecere, dar în cazul Palatului Noblesse trebuie schimbată definiția și dată o altă importanță acestui cuvânt, pentru că acesta este locul care face introducerea într-un univers de poveste

Holul central este primul pas pe care oaspeții noștrii îl fac în universul de poveste al Palatului Noblesse.
Palatul Noblesse este un loc în care arta și personificarea ei își face simțită prezența încă de la intrare. Două tablouri mari, în dreapta și în stânga holului, făcute pe comandă și reprezentând alegorii ale picturii și teatrului, îmbracă pereții până sus și vă introduc de la început în lumea artei pe care o veți cunoaște prin toate simțurile omenești, o experiență senzorială unică. Cele două tablouri sunt semnate de pictorul român Septimiu Căpățînă.
Covorul de marmură este un alt ”obiect de artă” care fură privirea. Alcătuit din peste 5000 de piese de marmură și alte pietre naturale, în culori diferite, acest medalion este o creație desăvărșită, ca un covor prețios pe care îl atingeți uimiți cu privirea și pasul timid. Covorul de marmură al holului central poartă semnătura arhitecților și designerilor Noblesse Group.
În dreapta și în stânga, prin ușile larg deschise se zăresc două camere albe, încărcate de atâtea piese care ies în evidență. În față se află o cameră clasică și plină de greutate, dar la fel de ispititoare este și scara care duce la etaj și cea care merge spre birourile noastre aflate la demisol.
Holul central este locul unde ne întâmpinăm oaspeții care aleg Palatul Noblesse pentru a fi gazda evenimentelor speciale din viața lor.

Tocăria – originală

Stucaturile – originale

Tablourile – Muza Teatrului și Muza Muzicii, semnate Septimiu Căpățînă, sunt făcute pe comandă

Covorul de marmură – înglobează peste 5000 de piese din marmură, precum și blazonul Palatului Noblesse, realizat prin tehnica ”watter-jet”.