Noaptea Birourilor de Arhitectura, iunie 2016

În data de 2 iunie, a avut loc Noptea Birourilor de Arhitectură, eveniment parte din Romanian Design Week. Am profitat de această ocazie și le-am prezentat vizitatorilor biroul de arhitectură și design interior de la demisolul Palatului Noblesse-Studio Insign, show room-ul  Noblesse Interiors, biroul Asociației Culturale Noblesse și Biblioteka-Hub, ce reprezintă un spațiu special amenajat pentru conferințe, cursuri, traininguri și workshopuri.

Stilul industrial îmbinat cu accentele moderne creează o atmosferă istorică plină de artă și design. Amenajarea acestor birouri a fost realizată de către echipă de arhitecți Studio Insign și a fost înscrisă în faza finală a competiției Internațional Arhitecture and Design Awards 2014 din Marea Britanie. Nopatea s-a încheiat in gradina Palatului Noblesse, plină de vizitatori curioși, pasionați de design, artiști și noi absoloventi de arhitectura.

Palatul Noblesse , impreuna cu spatiul Biblioteka Hub si gradina exterioara, reprezinta in inima capitalei un spatiu unic pentru cele mai reusite si memorabile evenimente corporate, private si culturale .