Povestea unui botez special

Botez la Palat este fără îndoială, unul dintre acele evenimente private încărcate de emoție pură, de iubire, de acel nou început de drum pe care micuța ființă fragilă ne însoțește. Pentru celebrarea botez-ului, Palatul Noblesse se transformă în acel loc de poveste cu prinți și prințese, unde universul creează cadrele perfecte pentru acest eveniment.

La 2 minute de Palatul Noblesse se afla Biserica Sfintilor, deosebita prin sibilele care ii acopera peretii si prin veacurile prin care a trecut rabdatoare. Martora la diverse ceremonii, ea le-a fost intotdeauna alaturi tinerilor care i-au trecut pragul. Acest asezamant de cult a fost ridicat in prima sa varianta, din lemn, in secolul al XVII-lea de Popa Hera sau Fierea din Bajesti-Ilfov, devenit ulterior calugar sub numele de Filotei Monahul. Biserica si mahalaua s-au numit intre anii 1689-1720, cand „Popa Hierea” cand „Biserica cu Sibile”, iar abia in secolul al XIX-lea i s-a mai spus „Biserica cu Sfinti”.

Sibilele erau in antichitate „cele prin care vorbeau zeii”; erau preotese, prezicatoare, clarvazatoare si slujitoare ale oracolelor din lumea greco-romana. In antichitate erau Intalnite in toata zona mediteraneeana iar crestinismul timpuriu le-a cunoscut indeaproape. Cel putin din perspectiva acestor două detalii de reprezentare simbolică și imagistică, biserica de pe strada Sfinților reprezintă o curiozitate istorică ce trebuie subliniată.”, afirmă istoricul Adrian Majuru.

Aici incepe o poveste plina de emotie si se continua in interiorul nobil si elegant al Palatului Noblesse. Monument istoric situat in inima Bucurestiului, un simbol al culturii si artei, se ridica nobil printre cladirile de pe strada Sfintilor 7. Cunoscut pentru organizarea de evenimente de networking, culturale, lansari si evenimente private a fost intotdeauna apreciat de oaspetii sai.

Design-ul unic si elegant din interiorul locatiei le ofera invitatilor nostrii o experienta memorabila de fiecare data. Elementele restaurate din iubirea pentru frumos si cultura, creaza o atmosfera de basm care ii va oferi botezului un pic de magie.

Sala de evenimente este versatile si se poate adapta dupa fiecare stil astfel incat sa se potriveasca cat mai bine cu tematica evenimentului tau. Te asteptam si pe tine, sa organizam un eveniment de neuitat si sa traim impreuna un moment unic.

Partajeaza acest articol