De ce sa alegi Palatul Noblesse pentru evenimentul tau?

1. Party at the Palace!?

Suntem martori ai procesului tehnologizare a formelor de comunicare din ziua de azi. La orice pas vedem cum oamenii, arhitectura, societatea in general, este reinventata prin concepte pline cu elemente tehnice. Cu toate acestea, Palatul Noblesse ramane un simbol al elegantei Bucurestiului de odinioara si o exceptie in randul locatiilor de astazi. Asadar, organizarea unui eveniment aici devine in sine un concept inedit si o oportunitate speciala prin care iti poti surprinde invitatii!

2. As Gothe used to say: “I call architecture frozen music”.

Inspirat din atmosfera epocii trecute, arhitectura palatului inspira luxul, eleganta si grandoarea cu care era obisnuit publicul elitist de altadata. Astfel, Palatul Noblesse devine o adevarata oglinda al unei lumi din secolul 17. Acest lucru ne ofera oportunitatea de a reintregi cu usurinta o atmosfera inedita, care deschide poarta principala spre intregirea universului in care oricine doreste sa pasieasca alturi de noi.

3. Unicitate prin diversitate.

Cu toate ca atmosfera palatului inspira prin stil si arhitectura o lume a luxului prin excelenta, cu ajutorul gradinii exterioare, in stil urban, si Biblioteka Hub (de la subsol), inspirata din influentele steam-punk-ului britanic al anilor ’90, aici se reintregeste  un mix de influente interculturale si eclectice. Asadar, Palatul devine un loc versatil, care poate fi transpus in orice tip de viziune si raportat la orice tip de public.

4. Is there a centre of the universe?

Cand vine vorba de locatia Palatului Noblesse, putem afirma ca suntem privilegiati din acest punct de vedere. De ce? Pentru ca Palatul Noblesse este localizat in centrul “Micului Paris” de odinioara, fiind una dintre cele mai accesibile locatii pentru organizarea de evenimente. Fie ca vorbim de organizarea unei nunti, un social party de proportii sau de o petrecere pentru firma, toti invitatii au ocazia de a ajunge foarte usor si in timp util la destinatie. De aceea, acesta este un loc perfect, unic si inedit, cat si strategic situat.

5. O poveste a Bucurestiului de odinioara. “Reinventam eleganta Micului Paris” – CEO Noblesse Group, Loredana Preda.

Situarea Palatului Noblesse din punct de vedere al accesibilitatii, reprezinta pentru noi mai mult decat un spatiu bine plasat. Prin acest lucru dorim sa exprimam si un spirit conversator din perspectiva elegantei societatii elitiste de odinioara. Consideram, astfel, ca rafinamentul, eleganta si grandoarea acelei perioade nu trebuie uitata, ci mai degraba pastrata si oferita sub forma unui oportunitati publicului nostru.

6. The future is here.

Spatiul oferit de Palatul Noblesse este unul versatil, adaptat la tehnologiile momentului. Astfel, Sala Baroque, care reprezinta camera centrala, dispune de sonorizare si retroproiector si comunica cu alte doua camere. Cu acces din parterul palatului si din Biblioteka HUB, avem gradina de vara, care este iluminata adecvat si astfel devine un loc ideal pentru petreceri si evenimente in aer liber atat pe timpul zilei cat si seara, creand posibilitatea de a realiza proiectii, a gazdui concerte live si a amenaja terasa.

7. The memory remains.

Petrecere la palat? Sa recunoastem, pentru multi dintre noi acest lucru pare atat de frumos si totusi atat de imposibil. De aceea, Palatul Noblesse este deschis organizarii evenmentelor pentru publicul larg! Cu ajutorul locatiei, acest spatiu va oferi prin sine o experienta unica ce va ramane vesnic prezenta in amintirile invitatilor. Asa ca, ce mai astepti? Surprinde-ti invitatii si organizeaza-ti evenimentul la Palatul Noblesse, pentru o amintire de exceptionala si memorabila!

Daca cuvintele nu te-au convins, vino si viziteaza-ne! Trimite un e-mail la adresa [email protected] sau contacteaza-ne la numarul 0749.232.311 si descopera grandoarea Palatului Noblesse.

Palatul Noblesse este o locatie cladire istorica, perfecta pentru o petrecere corporate, o nunta exclusivista, punand la dispozitie sala curs, sala lansari, sala botez lux, sala training, sala workshop cat si spatiu conferinta.

Partajeaza acest articol