Concepte si evenimente memorabile la Palatul Noblesse!

Cu toate ca un an nou inseamna un nou inceput, Palatul Noblesse ramane o locatie de lux pentru petreceri private in Bucuresti, cat si o locatie exclusivista pentru petreceri corporate. Fie ca vorbim de petreceri private sau chiar de cele corporate, ofertele noastre sunt facute pentru a se potrivi oricui!

De aceea, ideea de a incepe un an nou a insemnat pentru noi si o oportunitate de a contura si dezvolta noi proiecte. O oportunitate de a creea noi povesti, pornind de la respectul si aprecierea publicului elitist in dorinta continua de rafinament, lux si bun gust.

Bineinteles, impreuna cu echipa Noblesse Group, in cadrul careia orice initiativa porneste de la nevoia publicului elitist, am reusit sa dezvoltam aceste oferte pentru oreganizarea de evenimente in Bucuresti. De aceea, ne-am adunat, ne-am sfatuit si asa am creat o serie de serate pline de grandoare. Pentru noi, aceste serate reprezinta o viziune retrospectiva asupra a ceea ce au insemnat rafinamentul, luxul, aristocratia sau consecventa, de-a lungul epocilor istorice.

Serata “Bell’Arte”. Prin acest eveniment ne propunem sa redescoperim universul filosofic conturat in dramaturgia lui Caragiale printr-o maniera cu adevarat rafinata! Nuantat de influente in special romanesti, dar si balcanice, frantuzesti, latine sau chiar jazz, acest eveniment va fi un adevarat spectacol muzical eclectic!

Serata “Le Mirage Baroque”. O incursiune in universul filozofic al cantetelor lui Johann Sebastian Bach! Desi pare o ocazie de networking, prin acest proiect dorim sa incurajam oamenii de afaceri intreprinzatori sa se afirme sau sa descopere inclinatiile de ordin cultural a colegilor din alte companii, la un pahar de vin de cea mai mare calitate, intregind o atmosfera a secolului 16. Am ales Sala Baroque potrivita la acest eveniment pentru insasi stilul ce a consacrat-o. Un spatiu exclusivist, pentru organizarea de evenimente private, cat si o adevarata oglinda a spatiului baroque.

Serata “Le son d’Humanite”, unde avem ca scop redescoperirea imensitatii, unicitatii si frumusetii debordante a ceea ce noi numim vocea umana. Muzica capata calitati diferite in functie de provestea pe care o transmite. De aceea, am creat acest eveniment din dorinta de a va convinge ca vocea de opera este una dintre cele mai inaltatoare forme de arta, una dintre cele mai ample, educate si impresionante.

Serata “Visul unei nopti de iarna”. In cadrul acestui proiect ne propunem sa vorbim despre curaj si convingeri ferme, despre excelenta in arta, despre modele de personalitate ce nu trebuiesc uitate. Aceasta serata este dedicata artistilor ce au fost arestati, persecutati sau urmariti de catre organele de Securitate, din 1947 pana in 1989, in timp ce luptau pentru libertate.

Serata “Ariile dorului” reprezinta, pentru noi, o bucata de folclor reinterpretat si nuantat de eleganta, rafinament si bun gust. Ne dorim, prin acest eveniment, sa readucem in scena adevarata arta populara romaneasca in manifestarile ei cele mai de seama: poezia populara, muzica populara culta si romante. Conceptul acestei serate este construit pentru cei ce pun pret pe calitatea folclorului romanesc si pentru cei ce constientizeaza si apreciaza comoara provenita din identitatea noastra culturala.

Festivalul de arii “Rêverie”. Pentru o prima editie a acestui festival, tema este “Mozart, pictorul de sentimente” si reprezinta un spectacol de arii si ansambluri ale geniului din Salzburg. Se spune ca opera are puterea de a da viata pe scena sentimentelor si trairilor omenesti. De aceea, conceptul acestei serate a fost conturat pornind de la dorinta de a ne permite sa exploram experiente personale prin intermediul unei calatorii empirice, asemenea unui vis si ghidati de muzica.

Asadar, daca v-am facut curiosi, va asteptam sa incepem impreuna aceasta experienta eclectica! Ceea ce v-am prezentat reprezinta doar o parte din ceea ce am pregatit pentru drumneavoastra. De aceea, vom ramane constanti pe blog, pentru mai multe detalii din culisele echipei Noblesse Group.

Daca ai idei de concepte pe care vrei sa le impartasesti cu noi, nu ezita sa ne contactezi! Suntem deschisi la noi colaborari cu publicul nostru! De aceea, va oferim la dispozitie Palatul Noblesse, o locatie centrala din Bucuresti, ce a ramas, prin atmosfera pe care o intregeste, una dintre cele mai exclusiviste si cautate spatii pentru organizare evenimente private sau evenimente corporate.

Partajeaza acest articol