Holul central

Un hol prin definitie este un spatiu de trecere, dar in acest caz ar trebui schimbata definitia si data o alta importanta acestui cuvant, pentru ca la Palatul Noblesse acesta este locul care face introducerea intr-un univers de poveste.

Holul Central-Locul unde evenimentele prind viata

Un medalion din marmura, o imbinare perfecta de forme si culori asemenea unui covor pretios este primul lucru care capteaza privirea vizitatorului. Medalionul de marmura este o creatie desavarsita  de diferite imbinari de pietre naturale , forme si culori , utilizandu-se peste 3500 de bucati  si 6 tipuri de marmura , taiate perfect dupa conturul desenelor  prin tehnica water jet .

Din holul central, la dreapta si la stanga se patrunde in alte doua sali amenajate de designeri talentati cu piese de mobilier de lux, iar in fata se deschide un nou univers care trebuie descoperit de catre vizitatorul uimit de tot acest ambient.

  

 

Palatul Noblesse-Lifestyle Palace  este un loc in care arta si personificarea ei isi fac simtita prezenta inca de la intrare. Doua tablouri mari in dreapta si in stanga holului, pictate special pentru acest spatiu si reprezentand alegorii ale picturii si teatrului , imbraca peretii pana sus. Toate camerele inalte, mari, comunica intre ele prin usi duble, din lemn masiv, larg deschise. 

  

 

Special Moments that Live Forever!

 

 

Trimite solicitare

*toate campurile sunt obligatorii