Gale

Gale - la Palatul Noblesse

Gala Elle Style Awards

  Palatul Noblesse, martor a numeroase evenimente deosebite in Bucuresti, a fost gazda mult asteptatei gale Elle Style Awards 2020. Decorurile unice si atmosfera boema claseaza aceasta bijuterie arhitecturala in topul preferintelor pentru evenimentele din Bucuresti.   Eveniment Glamour intr-o atmosfera vibranta   Gala Elle Style Awards este unul dintre cele mai stylish evenimente al anului, iar editia din 2020 a fost adaptata conditiilor sociale, mig..

0,00 lei

Gala Femeilor Care Daruiesc Sanatate. Editia a 4-a

Gala Femeilor Care Daruiesc Sanatate. Editia a 4-a In luna decembrie 2019, Palatul Noblesse a gazduit un eveniment deosebit, Gala Femeilor Care Daruiesc Sanatate.  Evenimentul se afla la a 4 –a editie şi este menit sa promoveze un stil de viata sanatos. Gazda evenimentului a fost Florentina Opris. Doamnele castigatoarele ale acestei editii: Elisabeta Lipa, Marilena V Ardelean, Irina Deleanu, Claudia Badea, Clara Bomboe, Asociatia Samas, Oana Cuzino si Andreea Marin! Ne-am ..

0,00 lei

Gala Excelentei „Impreuna/Be Yahad” – Clubul Cavalerilor Hospitalieri

Gala Excelentei „Impreuna/Be Yahad” – Clubul Cavalerilor Hospitalieri Palatul Noblesse a avut onoarea sa gazduiasca in data de 10 decembrie 2019, in sala Baroque, „Gala Excelentei „Impreuna/Be Yahad”. Organizatorii evenimentului au fost Clubul Cavalerilor Hospitalieri (The Kinghts Hosspitalier Club – Knights of Malta ) alaturi de Fundatia Filderman pentru Educatie, Cultura si Arta. Cei prezenti la eveniment au avut parte de un recital de pian in interpretarea tinerei piani..

0,00 lei

Din suflet pentru copii, eveniment caritabil, martie 2019

Balul caritabil ” Din suflet pentru copii”, a fost organizat de Asociația Meriți Iubire la Palatul Noblesse. Obiectivul a fost strangerea fondurilor necesare pentru construirea gradinitei din Belcesti.   ..

0,00 lei

Afişare 1 - 4 din 4 (1 pagini)