Fusion Arts Fair 2021

Cea de-a 5-a ediție Fusion Arts Fair a reunit comunitățile de artiști cu publicul lor, vizând iubitorii de artă de toate vârstele și inspirând diverse proiecte creative. Peste 50 de lucrări de artă au fost expuse la Palatul Noblesse, inclusiv picturi, sculpturi, artă digitală și tehnică mixtă. Atât palatul, cât și grădina au devenit un univers multicultural, plin de frumusețe, pasiune și culoare.

Pe parcursul celor 3 zile, participanții au avut ocazia să interacționeze cu artiști într-o serie de ateliere, inclusiv pictură, artă decorativă, origami și artă digitală. Experiențe din mai multe forme de artă au fost incluse în program, cum ar fi un moment de stand-up comedy găzduit de The Fool, un recital de pian și clarinet, proiecții 2D și multe altele.

Conceptul evenimentului, #WeReCreateOurWorldTogether, a adus în atenția publicului importanța și contribuția pe care o au artiștii și industriile creative în societate, în special în contextul actual al pandemiei, în care căutăm noi modalități de a redesena viața de zi cu zi, mai preocupati de impactul asupra mediului, de viitorul pe care îl determinăm, de relațiile cu ceilalți și de incluziune.

21 de artiști talentați ai agenției noastre au lucrat împreună în timpul evenimentului și au creat o operă de artă specială: un amestec de idei, viziuni și diferite tehnici reunite pe aceeași pânză. Această lucrare este scoasă la licitație, iar banii vor fi donați în întregime către Hospice Casa Sperantei. Având dimensiunea de 1,5m x 1,5m, această lucrare poate fi perfect integrată într-un hol de hotel, rezidențial, birou, sediu de companie sau intr-o locuință cu înălțimi generoase.

Liciteaza aici pentru opera de arta TOGETHER

Fusion Arts Fair 2021 a facut parte din programul Romanian Design Week 2021, fiind printre principalele locații satelit din acest an.

Sponsorii acestui eveniment au fost: Mercedes-Benz România, Radio Guerilla, Magazinul Artistilor, Simbio pe roți, Vodka Absolut, Coffee Bike și Frizzante Van.

 

PARTENERI MEDIA

 

PARTENERI FOOD & DRINKS