Sedinte Foto Comerciale

Traim intr-o lume dominata de vizual, iar modul de prezentare al produselor si serviciilor este o componenta esentiala in pozitionarea brand-ului tau. Pune-te in valoare si alege un cadru elegant, rafinat, ce inspira calitate si stil. Poti opta pentru una sau mai multe dintre cele 18 incaperi amenajate in stiluri diferite, astfel incat sa poti alege varianta ideala pentru conceptul pe care il doresti pentru shooting-ul tau! Previzualizeaza spatiile pe care le oferim in sectiunea Descopera Palatul sau contacteaza-ne pentru o viziona locatia.

Solicita Oferta!

Sedinte Foto Comerciale la Palatul Noblesse - Lifestyle Palace

Palatul Noblesse este locatia potrivita pentru sedinte foto comerciale si sedinte foto private. Poti alege dintre cele 14 incaperi amenajate pe stiluri de design diferite.

Palatul Noblesse, situat in centrul Bucurestiului, zona Universitate, pune la dispozitie peste 15 incaperi ce pot fi alese pentru sedinte foto comerciale si personale. Incaperile sunt decorate de catre designerii Noblesse Interiors, oferind cadre diferite pentru fiecare gust.

Palatul Noblesse este locatia ideala pentru sedintele foto comerciale. Saloanele exclusiviste ofera cadre originale si unice celor care vor sa isi puna in valoare produsele sau celor care vor sa creeze un portofoliu cu poze profesionale!

© Copyright 2017 developed by Infinit Solutions

Follow us: