28
iulie
19:00 — 23:30

Loading Evenimente
  • Acest eveniment a trecut.

Urban Garden Parties reprezinta o noua lume a artistilor cu creativitate interdisciplinara. Misiunea noastra este sa cautam, sa cultivam si sa gestionam indivizi cu talente diverse.

Artistii selectionati isi vor expune lucrarile in aer liber. Lucrarile fac parte din categoriile: Sculptura, Desen live, Design de produs si Amazing Art We Haven’t Thought Of.

Nopti de filme in aer liber, muzica live, jocuri, toate vor da nastere la ceea ce va fi o petrecere in aer liber pentru a sarbatori designul in toate formele lui. Desigur, toate aceste activitati vor fi insotite de bauturi, street food cu alimente proaspete si un bar de frappe.

Fiecare petrecere in gradina are propriul program special. Programul editiei din 28 iulie va fi anuntat la inceputul lunii iulie, asa ca stati aproape de noi!

Daca iti place o petrecere in gradina, cu siguranta iti va placea si Urban Garden Party la Palatul Noblesse! Invitam toate persoanele cu suflet tanar si insetat de design pe 28 iulie!

Urban Garden Party by Fusion Arts este un proiect dezvoltat si sustinut de Asociatia Culturala Noblesse. Promoveaza cultura urbana, aducand aproape de public artisti din diferite domenii prin manifestari diverse: expozitii, vernisaje, petreceri urbane, targuri sau festivaluri.

Pentru mai multe detalii, urmariti pagina de Facebook a evenimentului!

Detalii

Data:
iulie 28
Timp:
19:00 - 23:30
Eveniment Category: