Fusion Arts Fair - 11 - 13 iunie 2021

In perioada 11 – 13 iunie transformam Palatul Noblesse si gradina intr-un hot spot al experientelor artistice.

Te asteptam la Fusion Arts Fair sa descoperi lucrarile a peste 50 de artisti contemporani din domenii precum pictura, sculptura, design si sa iei parte la o serie de workshopuri creative, muzica live si multe altele.

Sub tema #WeReCREATEOurWorldTogether ne propunem sa aducem in atentia publicului importanta si contributia pe care artistii si industriile creative le au in societate, mai ales in contextul actual al pandemiei, in care suntem in cautarea unor noi moduri de a redesena viata de zi cu zi, mai preocupati de impactul asupra mediului, de viitorul pe care il determinam, de relatiile cu ceilalti si de incluziune.

Pe parcursul celor 3 zile, vom crea un circuit complex care va purta vizitatorii prin interioarele rafinate ale Palatului Noblesse, unde vor putea fi admirate operele de arta, iar gradina va gazdui ateliere de live painting, workshop-uri de creatie hand made, proiectii, muzica live, stand up comedy, food, drinks & more. 

Mai multe detalii despre programul evenimentului si artistii care vor fi prezenti, pe pagina evenimetului Fusion Arts Fair 2021.

PARTENERI MEDIA

 

PARTENERI FOOD & DRINKS