Fusion Arts

Fusion Arts - la Palatul Noblesse

Fusion Arts Fair 2021

Cea de-a 5-a ediție Fusion Arts Fair a reunit comunitățile de artiști cu publicul lor, vizând iubitorii de artă de toate vârstele și inspirând diverse proiecte creative. Peste 50 de lucrări de artă au fost expuse la Palatul Noblesse, inclusiv picturi, sculpturi, artă digitală și tehnică mixtă. Atât palatul, cât și grădina au devenit un univers multicultural, plin de frumusețe, pasiune și culoare. Pe parcursul celor 3 zile, participanții au avut ocazia să interacțio..

0,00 lei

Urban Garden Party, mai 2017

Vara aceasta, Asociatia Culturala Noblesse a prezintat in cadrul proiectului Fusion Arts, Urban Graden Party – escapada ideala pentru iubitorii de arte, frumos si nopti calde de vara! Anul acesta am pregatit si mai multe surprize decat in editia precedenta! Palatul Noblesse – Lifestyle Palace a devinit un hot spot al artelor si industriilor creative, gazduind petreceri in aer liber, expozitie lucrari din domeniul arhitecturii, sculpturii, picturii, modei, accesoriilor h..

0,00 lei

Urban Garden Party, Iulie 2018

Urban Garden Party reprezinta o noua lume a artistilor cu creativitate interdisciplinara. Misiunea noastra este sa cautam, sa cultivam si sa gestionam indivizi cu talente diverse. Artistii selectionati in cadrul editiei din iulie, si-au expus lucrarile in aer liber. Lucrarile au facut parte din categoriile: Sculptura, Desen live, Design de produs si Amazing Art We Haven’t Thought Of. Nopti de filme in aer liber, muzica live, jocuri, toate au dat nastere la ceea ce a fos..

0,00 lei

Noaptea Birourilor de Arhitectura, iunie 2016

În data de 2 iunie, a avut loc Noptea Birourilor de Arhitectură, eveniment parte din Romanian Design Week. Am profitat de această ocazie și le-am prezentat vizitatorilor biroul de arhitectură și design interior de la demisolul Palatului Noblesse-Studio Insign, show room-ul  Noblesse Interiors, biroul Asociației Culturale Noblesse și Biblioteka-Hub, ce reprezintă un spațiu special amenajat pentru conferințe, cursuri, traininguri și workshopuri. Stilul industrial îmbinat cu ..

0,00 lei

Noaptea Alba Studio Insign, Mai 2018

In data de 24 mai 2018, incepand cu ora 19:00, Palatul Noblesse a gazduit inca o editie Arts After Work: Noaptea Alba Studio Insign. In cadrul evenimentului au putut fi vizitate birourile Studio Insign, a putut fi urmarita proiectia din Biblioteka, cu proiectele arhitectilor nostri, iar gradina palatului a oferit atmosfera perfecta pentru o seara de mai! De asemenea, am avut si o expoziție de randări 3D cu proiecte de top implementate de Studio Insign, cât și expoziția de art..

0,00 lei

Fusion Arts, mai 2017

In perioada 20-28 mai, Bucurestiul a avut sansa de a experimenta o varietate de forme de arta la Fusion Arts, un proiect dezvoltat si sustinut de Asociatia Culturala Noblesse, ce promoveaza cultura urbana, aducand aproape de public peste 50 de artisti din diferite domenii. Palatul Noblesse- Lifestyle Palace s-a transformat intr-un hot spot al artelor si industriilor creative prin crearea unui mix cultural eterogen, ce a reunit lucrari din domenii artistice diferite cu scopul..

0,00 lei

Fusion Arts, mai 2016

Noblesse Interiors in parteneriat cu Asociația Culturală Noblesse a organizat prima editie a expoziției de arta Fusion Arts în perioada 21 mai – 5 iunie 2016, la București, în cadrul Palatului Noblesse. Fusion Arts este un proiect care aduce in prim plan idea de fuzionare intre design interior cu piese statement de designer si arta plastica in spatii rezidentiale, comerciale si horeca. In completarea expozitiei, in Biblioteka-Hub din cadrul Palatului Noblesse  s-au organizat ..

0,00 lei

Arts after work: Noaptea Birourilor de Arhitectura- 25 mai 2017

Studio Insign a fost si in acest an una dintre locațiile pe care nu le-ai putut rata la Noaptea Studiourilor de Arhitectură @ RDW 2017! Palatul Noblesse – Lifestyle Palace, ce găzduiește birourile Studio Insign, si-a deschis porțile (și grădina de vară) pentru o seară plină de surprize! Vizitatorii au putut descoperi secretele unei clădiri monument istoric, complet restaurată la cele mai înalte standarde și amenajată în stiluri diferite în cadrul unui proiect amplu realiz..

0,00 lei

Arts after work, mai 2016

Noblesse Interiors în parteneriat cu Asociația Culturală Noblesse a organizat prima ediție a expoziției Fusion Arts în perioada 21 mai-5 iunie 2016, la București, în cadrul Palatului  Noblesse-Lifestyle Palace . Fusion Arts este un fenomen artistic multidisciplinar care încurajează și susține artiștii naționali și internaționali să-și expună împreună operele pentru a oferi publicului larg o experiență complexă. Peste 45 de artiști au fost selecționați să participe la Fusio..

0,00 lei

Urban Garden Party, Mai 2018

URBAN GARDEN PARTY #3 by Fusion Arts- A PLACE TO reCREATE YOURSELF! Pe 25 mai 2018, prin Asociatia Culturala Noblesse, in cadrul proiectului Fusion Arts, am organizat  Urban Garden Party #3 – escapada ideala pentru iubitorii de arte, frumos si nopti calde de vara! Gradina palatului a devenit astfel un hotspot al artelor si industriilor creative, cu o expozitie de lucrari din domeniul arhitecturii, sculpturii, picturii, design-ului de interior si de produs. Petrecerea a ..

0,00 lei

ARTS AFTER WORK- Meet & Greet 2019

FUSION ARTS EXPO 2019 Cand? 10 MAI ORA 18:00 Unde? PALATUL NOBLESSE STR. SFINITLOR NR. 7 INTRARE LIBERA Chiar dacă există întotdeauna ceva de făcut în București, pe 10 mai te invitam la ARTS AFTER WORK- Meet & Greet, un eveniment deschis spre dezbatere, parte a evenimentului Fusion Arts Expo 2019! În acest an, suntem mai mult ca niciodată dedicați conectării arhitecților și designerilor cu tinerii artisti, oferindu-va tot sprijinul nostru pentru modul în car..

0,00 lei

Afişare 1 - 11 din 11 (1 pagini)