Noble Drinks & Networking Events

Noble Drinks & Networking Events - la Palatul Noblesse

Noble Drinks & Networking Events – Editia 24

Joi, 8 iulie 2021, a avut loc a 24-a editie “Noble Drinks & Networking Events” in cadrul Palatului Noblesse. Ne-am bucurat sa ne reintalnim intr-un cadru intim, dupa o lunga perioada de timp, cu parte dintre clientii nostrii, parteneri si prieteni ai brandului Noblesse. Invitatii au avut parte de o seara speciala cu muzica live, preparate sofisticate, bauturi rafinate si networking de calitate. Totodata, acestia au avut ocazia de a admira in cadrul palatului expozi..

0,00 lei

Noble Drinks and Networking Events #25

Seria de evenimente “Noble Drinks and Networking Events” ofera mediul ideal pentru conectarea oamenilor din diverse medii de business si crearea unor noi oportunitati de afaceri, intr-un cadru intim si relaxant. A 25-a editie a fost organizata in parteneriat cu Camera de Comerţ România Israel. Ne-am bucurat împreunã de o searã plinã de discuţii fascinante, idei creative şi de prezenţa unor oameni minunaţi. Nimic nu poate înlocui o conversație față în față, o strângere ..

0,00 lei

Noble Drinks & Networking #12, noiembrie, 2018

Seria de evenimente Noble Drinks Fair & Networking Events a ajuns la cea de a 12-a ediție. Este un răsfăț pentru iubitorii de băuturi fine și produse conexe, ce oferă un mediu intim și nobil pentru degustări, networking și achiziționare de produse ediții limitate. Wine Partner: 1000 de Chipuri ..

0,00 lei

Noble Drinks & Networking Event #7, aprilie 2017

In acest an, BRCC Summer Cocktail a avut loc la Palatul Noblesse si a inlocuit editia Noble Drinks & Networking Events. Petrecerea a fost un mare succes si a reunit peste 120 de membri si oaspeti care s-au bucurat de concertul de Jazz by Robert Roșoga, un concept de dans by FIVE’s International and Otherside, cocktail-uri delicioase si cea mai racoroasa inghetata! Gradina spatioasa a Palatului Noblesse a permis tuturor invitatilor sa se relaxeze intr-o atmosfera relaxat..

0,00 lei

Noble Drinks & Networking Events #10, martie 2018

Am avut placerea, in data de 26 martie, sa organizam prima editie din an a seriei Noble Drinks & Networking Events – Spring Edition, „Awaken your senses”. De data aceasta, am avut onoarea de a-i avea drept invitati pe cei de la InterNations si Friday AfterWork. La eveniment au fost prezenti peste 100 de antreprenori si manageri, atat din Bucuresti, cat si din tari precum Olanda, Anglia sau Grecia. Cu toate ca la prima vedere pare un eveniment obisnuit de networking, am reusit..

0,00 lei

Noble Drinks & Networking Events #13, februarie 2019

Palatul Noblesse – Lifestyle Palace gazduieste prin seria Noble Drinks & Networking Events evenimente de networking lunare pentru principalele comunitati de business din Bucuresti. Editia lunii februarie a fost o incantare pentru toti participantii. Aici ne-am impartasit opiniile, aspiratiile, am aflat  lucruri noi si am cunoscut oameni minunati si de calitate, pe care de abia asteptam  sa ii reintalnim la Noble Drinks & Networking Events #14. Palatul Noblesse s-a dovedit ..

0,00 lei

Noble Drinks & Networking Events #14, martie 2019

Noble Drinks & Networking Events reprezinta un canal unic de comunicare cu un public special premium. Pentru companiile interesate de un plus de vizibilitate si proiecte speciale in cadrul seriei de evenimente, Palatul Noblesse- Lifestyle Palace pune la dispozitie o gama largă de solutii, astfel incat sa genereze valoare in urma colaborarii. Editia lunii martie a fost organizata alturi de  Camera Di Commercio Italiana per la Romania  si British Romanian Chamber of Commerce..

0,00 lei

Noble Drinks & Networking Events #15, aprilie 2019

La Palatul Noblesse a avut loc cea de-a 15 editie Noble Drinks & Networking Events. Evenimentul are scopul de a aduce impreuna principalele comunitati de business din Bucuresti si de a favoriza schimbul de idei. Invitatii nostri ne-au incantat ca de fiecare data cu prezenta si discutiile minunate purtate impreuna. Alaturi de noi a fost ca partener  Camera de Comert si Industrie Romania Israel. Sponsori: Sano Vita, Obsentum, Alira Photo Credit: Mihai Alexandru, Florentin..

0,00 lei

Noble Drinks & Networking Events #16, mai 2019

Editia lunii mai a avut loc la Palatul Noblesse: Noble Drinks & Networking Events #16, in parteneriat cu Camera Di Commercio Italiana per la Romania si British Romanian Chamber of Commerce! Ne-am bucurat impreuna de o seara plina de discutii fascinante, idei creative si de prezenta unor oameni minunati. Noble Drinks & Networking Events urmareste in fiecare luna sa aduca aproape principalele comunitati de business din Bucuresti intr-un cadru intim si elevat. Palatul Noblesse e..

0,00 lei

Noble Drinks & Networking Events #17, iunie 2019

La Palatul Noblesse-Lifestyle Palace, o bijuterie plasata in centrul Bucurestiului, a avut loc Noble Drinks & Networking Events #17. Aceasta s-a dovedit a fi o editie plina de surprize, de buna dispozitie si discutii fascinante. Alaturi de InterNations am adus impreuna oameni din principalele comunitati de business din Bucuresti. La Noble Drinks & Networking Events #17 ne-am rasfatat cu un vin fin si nobil oferit de crama Oprisor si bere fresh de ghimbir de la Sano Vita. I..

0,00 lei

Noble Drinks & Networking Events #18, iulie 2019

Editia a 18-a de Noble Drinks & Networking Events face parte dintr-o bine cunoscuta serie de evenimente de networking.  Ele ne-a adus impreuna intr-un cadru feeric de vara in inima Bucurestiului. Ne-am regasit la fel de minunati, cu idei noi si dorinta de invatare si socializare in gradina verde si senina a Palatului Noblesse. Inca o data am legat prietenii cu oameni de calitate. Am invatat lucruri noi impartasite din experienta lor. Ne-am indulcit cu bunatati oferite de L..

0,00 lei

Noble Drinks & Networking Events #19

Eveniment de networking. Partener More Networking Noble Drinks & Networking Events #19 ne-a adus impreuna la Palatul Noblesse, monument istoric din 1881 din centrul Bucurestiului, si in luna septembrie, partenerul acestei editii fiind comunitatea de business More Networking! Intalnirea de networking a inceput cu un discurs de bun venit al Loredanei Preda, CEO and Founder Noblesse Group International, care pe langa istoria palatului a anuntat expozitia in curs a Alexandr..

0,00 lei

Noble Drinks & Networking Events #21

La Palatul Noblesse a avut loc ediţia lunii noiembrie „Noble Drinks & Networking Events #21”, în parteneriat cu Camera de Comerţ România Israel pentru oamenii de afaceri din Israel și Romania! Ne-am bucurat împreunã de o searã plinã de discuţii fascinante, idei creative şi de prezenţa unor oameni minunaţi. Noble Drinks & Networking Events urmãreşte în fiecare lunã sã aducã aproape principalele comunitãţi de business din Bucuresti într-un cadru intim şi elevat. Palatul Nobless..

0,00 lei

Noble Drinks & Networking Events #22

La Palatul Noblesse a avut loc ediţia lunii ianuarie „Noble Drinks & Networking Events #22”, în parteneriat cu British Romanian Chamber of Commerce şi Wise Financial Solution pentru oamenii de afaceri! Ne-am bucurat împreunã de o searã plinã de discuţii fascinante, idei creative şi de prezenţa unor oameni minunaţi. Noble Drinks & Networking Events urmãreşte în fiecare lunã sã aducã aproape principalele comunitãţi de business din Bucuresti într-un cadru intim şi elevat. Pal..

0,00 lei

Noble Drinks & Networking Events #6, mai 2017

Seria de evenimente Noble Drinks & Networking Events 2017 duce mai departe initiativa lansata anul trecut de Palatul Noblesse – Lifestyle Palace de a conecta membrii principalelor comunitati de business din Romania, intr-un mediu intim si nobil pentru degustari si networking de calitate. Editia mai 2017 a Noble Drinks & Networking Events a avut loc aseara, editie organizata in parteneriat cu Netherlands Romanian Chamber of Commerce – NRCC si Telekom Romania. Evenimentul a ..

0,00 lei

Afişare 1 - 15 din 17 (2 pagini)