Noble Drinks & Networking Events

Noble Drinks & Networking Events - la Palatul Noblesse

Noble Drinks & Networking Events #26

Seria evenimentelor de networking din aceasta toamna, organizate in cadrul Palatului Noblesse a inceput cu o editie speciala, in parteneriat cu prietenii nostri de la More Networking. Conceptul de evenimente Noble Drinks & Networking Events a fost lansat in anul 2016 de catre Palatul Noblesse si are ca scop conectactare membrilor din principalele comunitati de business din Romania, intr-un mediu intim si nobil pentru degustari si networking de calitate. Indiferent ca vo..

0,00 lei

Noble Drinks and Networking Events #25

Seria de evenimente “Noble Drinks and Networking Events” ofera mediul ideal pentru conectarea oamenilor din diverse medii de business si crearea unor noi oportunitati de afaceri, intr-un cadru intim si relaxant. A 25-a editie a fost organizata in parteneriat cu Camera de Comerţ România Israel. Ne-am bucurat împreunã de o searã plinã de discuţii fascinante, idei creative şi de prezenţa unor oameni minunaţi. Nimic nu poate înlocui o conversație față în față, o strângere ..

0,00 lei

Noble Drinks & Networking Events – Editia 24

Joi, 8 iulie 2021, a avut loc a 24-a editie “Noble Drinks & Networking Events” in cadrul Palatului Noblesse. Ne-am bucurat sa ne reintalnim intr-un cadru intim, dupa o lunga perioada de timp, cu parte dintre clientii nostrii, parteneri si prieteni ai brandului Noblesse. Invitatii au avut parte de o seara speciala cu muzica live, preparate sofisticate, bauturi rafinate si networking de calitate. Totodata, acestia au avut ocazia de a admira in cadrul palatului expozi..

0,00 lei

Noble Drinks & Networking Events #9, septembrie 2017

Editie „Noble Drinks & Networking Events” a lunii septembrie a facut parte din “Fete de la Gastronomie” organizat de CCIFER si a purtat numele de Soiree Francaise au Palais Noblesse. Palatul Noblesse a fost locatie partenera a evenimentului, asadar in seara de 22 septembrie, ne-am intampinat oaspetii cu degustare de bauturi fine, bufet mancaruri alese si concert live French Music.   Invitatii nostri au fost purtati intr-o calatorie in care placerea vizuala, gustul sofi..

0,00 lei

Noble Drinks & Networking Events #8, august 2017

NRCC Summer Cocktail a avut loc anul acesta la Palatul Noblesse si a reunit membri camerei intr-o atmosfera tipica a palatului, cu degustari de bauturi si concert piano live! Palatul Noblesse – Lifestyle Palace se dovedeste a fi alegerea perfecta pentru evenimentul dumneavoastra, fiind un spatiu dedicat elegantei clasice, impunator si fascinant prin fiecare detaliu architectural care se gaseste in salile sale, dar unde tehnologia moderna a fost integrata perfect. In caz..

0,00 lei

Noble Drinks & Networking Events #6, mai 2017

Seria de evenimente Noble Drinks & Networking Events 2017 duce mai departe initiativa lansata anul trecut de Palatul Noblesse – Lifestyle Palace de a conecta membrii principalelor comunitati de business din Romania, intr-un mediu intim si nobil pentru degustari si networking de calitate. Editia mai 2017 a Noble Drinks & Networking Events a avut loc aseara, editie organizata in parteneriat cu Netherlands Romanian Chamber of Commerce – NRCC si Telekom Romania. Evenimentul a ..

0,00 lei

Noble Drinks & Networking Events #22

La Palatul Noblesse a avut loc ediţia lunii ianuarie „Noble Drinks & Networking Events #22”, în parteneriat cu British Romanian Chamber of Commerce şi Wise Financial Solution pentru oamenii de afaceri! Ne-am bucurat împreunã de o searã plinã de discuţii fascinante, idei creative şi de prezenţa unor oameni minunaţi. Noble Drinks & Networking Events urmãreşte în fiecare lunã sã aducã aproape principalele comunitãţi de business din Bucuresti într-un cadru intim şi elevat. Pal..

0,00 lei

Noble Drinks & Networking Events #21

La Palatul Noblesse a avut loc ediţia lunii noiembrie „Noble Drinks & Networking Events #21”, în parteneriat cu Camera de Comerţ România Israel pentru oamenii de afaceri din Israel și Romania! Ne-am bucurat împreunã de o searã plinã de discuţii fascinante, idei creative şi de prezenţa unor oameni minunaţi. Noble Drinks & Networking Events urmãreşte în fiecare lunã sã aducã aproape principalele comunitãţi de business din Bucuresti într-un cadru intim şi elevat. Palatul Nobless..

0,00 lei

Noble Drinks & Networking Events #19

Eveniment de networking. Partener More Networking Noble Drinks & Networking Events #19 ne-a adus impreuna la Palatul Noblesse, monument istoric din 1881 din centrul Bucurestiului, si in luna septembrie, partenerul acestei editii fiind comunitatea de business More Networking! Intalnirea de networking a inceput cu un discurs de bun venit al Loredanei Preda, CEO and Founder Noblesse Group International, care pe langa istoria palatului a anuntat expozitia in curs a Alexandr..

0,00 lei

Noble Drinks & Networking Events #18, iulie 2019

Editia a 18-a de Noble Drinks & Networking Events face parte dintr-o bine cunoscuta serie de evenimente de networking.  Ele ne-a adus impreuna intr-un cadru feeric de vara in inima Bucurestiului. Ne-am regasit la fel de minunati, cu idei noi si dorinta de invatare si socializare in gradina verde si senina a Palatului Noblesse. Inca o data am legat prietenii cu oameni de calitate. Am invatat lucruri noi impartasite din experienta lor. Ne-am indulcit cu bunatati oferite de L..

0,00 lei

Noble Drinks & Networking Events #17, iunie 2019

La Palatul Noblesse-Lifestyle Palace, o bijuterie plasata in centrul Bucurestiului, a avut loc Noble Drinks & Networking Events #17. Aceasta s-a dovedit a fi o editie plina de surprize, de buna dispozitie si discutii fascinante. Alaturi de InterNations am adus impreuna oameni din principalele comunitati de business din Bucuresti. La Noble Drinks & Networking Events #17 ne-am rasfatat cu un vin fin si nobil oferit de crama Oprisor si bere fresh de ghimbir de la Sano Vita. I..

0,00 lei

Noble Drinks & Networking Events #16, mai 2019

Editia lunii mai a avut loc la Palatul Noblesse: Noble Drinks & Networking Events #16, in parteneriat cu Camera Di Commercio Italiana per la Romania si British Romanian Chamber of Commerce! Ne-am bucurat impreuna de o seara plina de discutii fascinante, idei creative si de prezenta unor oameni minunati. Noble Drinks & Networking Events urmareste in fiecare luna sa aduca aproape principalele comunitati de business din Bucuresti intr-un cadru intim si elevat. Palatul Noblesse e..

0,00 lei

Noble Drinks & Networking Events #15, aprilie 2019

La Palatul Noblesse a avut loc cea de-a 15 editie Noble Drinks & Networking Events. Evenimentul are scopul de a aduce impreuna principalele comunitati de business din Bucuresti si de a favoriza schimbul de idei. Invitatii nostri ne-au incantat ca de fiecare data cu prezenta si discutiile minunate purtate impreuna. Alaturi de noi a fost ca partener  Camera de Comert si Industrie Romania Israel. Sponsori: Sano Vita, Obsentum, Alira Photo Credit: Mihai Alexandru, Florentin..

0,00 lei

Noble Drinks & Networking Events #14, martie 2019

Noble Drinks & Networking Events reprezinta un canal unic de comunicare cu un public special premium. Pentru companiile interesate de un plus de vizibilitate si proiecte speciale in cadrul seriei de evenimente, Palatul Noblesse- Lifestyle Palace pune la dispozitie o gama largă de solutii, astfel incat sa genereze valoare in urma colaborarii. Editia lunii martie a fost organizata alturi de  Camera Di Commercio Italiana per la Romania  si British Romanian Chamber of Commerce..

0,00 lei

Noble Drinks & Networking Events #13, februarie 2019

Palatul Noblesse – Lifestyle Palace gazduieste prin seria Noble Drinks & Networking Events evenimente de networking lunare pentru principalele comunitati de business din Bucuresti. Editia lunii februarie a fost o incantare pentru toti participantii. Aici ne-am impartasit opiniile, aspiratiile, am aflat  lucruri noi si am cunoscut oameni minunati si de calitate, pe care de abia asteptam  sa ii reintalnim la Noble Drinks & Networking Events #14. Palatul Noblesse s-a dovedit ..

0,00 lei

Afişare 1 - 15 din 18 (2 pagini)